2777
2789
عنوان

ازدواج خیلی کار سختیه🥲🥲🥲

149 بازدید | 12 پست

الان داشتم تاپیک اون بنده خدا که شوهرش خودشیفتس رو می‌خوندم 

واقعا سخته با چنین آدمی زندگی کردن 

خدا صبر بهش بده

بنظرم این ملاک تعیین کردن های ما واسه ازدواج بی فایده است هر چی ما بگیم باز پیدا میشه که عیبی داشته باشه 

ازدواج رو باید سپرد دست خدا و اهل بیت هر چی اونا خواستن همون بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته ازدواج خوب روزیه که خدا باید قسمت کنه

ولی باید مطالعه مون راجب بیماری های روانی بالا ببریم تا تو دوره آشنایی راحت متوجه بشیم

من قبلا با آقایی قرار خواستگاری داشتم و چون پدر و مادرم تحصیلات روانشناسی دارن و خودمم مطالعه زیاد داشتم فهمیدم ایشون علائم وسواس فکری حاد دارند

و دوره آشنایی باید طولانی و با دقت باشه 

صرف شناخت بشه نه عشق و محبت یا پیام های بیهوده 

مرحله محبت برای اخرای کار گذاشته بشه

ازدواج شانسی نیست که،بعد که طرف داغون بود بگی خداا برام خواسته

ملاک های درست بچین و خوب طرفو ارزیابی کن 

متاسفانه تو فرهنگ ما بعد یه ماه میرن عقد میکنن،به جای اینکه طرفو برسی کنن

باید رفتار طرفو تو موقعیت‌های مختلف ببینی،مثلا وفتی رفتید بیرون از قصد بگی یه چیز جا گذاشتم میشه برگردی،تا ببینی آیا آدم عصبی هست یا نه

اختلال خودشیفتگی هم با رفت و آمد زیاد رو میشه

اما ما متاسفانه زرتی عقد میکنیم و میگیم برید سر زندگیتون

ازدواج کار سختی نیست ازدواج انتخاب سختیه. ازدواج فوت فن داره که متاسفانه امروزه بدون فکر و منطق ازدواج میکنن بخاطره همینه که امار طلاق افزایش و امار ازدواج کاهش یافته

ازدواج شانسی نیست که،بعد که طرف داغون بود بگی خداا برام خواستهملاک های درست بچین و خوب طرفو ارزیابی ...

دقیقا درسته اوایل خواستگاری باید طی کنند که ما خواهان چند ماه رفت و آمد برای شناخت هستیم 

دقیقا درسته اوایل خواستگاری باید طی کنند که ما خواهان چند ماه رفت و آمد برای شناخت هستیم

دقيقا، چند ماه دختر و پسر برن بیرون و چندساعت باهم باشن

بخدا ۸۰ درصد چیزا رو میشه

اخلاقیات مشخص میشه

اگه دختر زرنگ باشه،سوالای خوبی میپرسه و پسره رو به چالشم میکشه

اما متاسفانه فقط شاهد ازدواج های بدون شناخت اصولی هستیم 

ازدواج ادب کردن یا ساختن نیست ازدواج کنارهم احترام گذاشتن به مقدسات همدیگه و زندگی مشترک داشتن منتها اول تخمه شکستن بوده بعد شد تلویزیون حالا موبایل شده! زندگی زن و شوهر رو به سخره کشیدن یا مختل کردن...زندگی محبت خدمت .صداقت و صادق بودن صراحت و صریح با همدیگر هست....

خدایا تا کی باید تنها گذروند؟ توکه برای آرامش ما از جنس خودمون آفریدی پس کو یه دختری که لایق هم باشیم