2777
2789
عنوان

شاغل شدن

157 بازدید | 24 پست

من پسرم ۲۶ سالمه 

تو شرکت کارگرم

کیسه های گونی رو جا به جا میکنم

لیسانس حسابداری دارم 

چیکار کنم یه شغل بهتر پیدا کنم

❌لطفا درخواست دوستی ندین خواهش میکنم❌مجبورم نکنید گزارش بدم❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا فرهنگیان بخون شه تا سی سال شاید قبول شدی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

اولا هیچ شغلی عار و ننگ نیست اینو همیشه بدون.

دوما تو که تحصبل کرده ای دنبال کار بگرد کار الانتو رها نکن کنارش دنبال کار بگرد درحوزه همین حسابداری بعد که‌ کار دیگه پیدا کردی از اینجا بیا بیرون

فرهنگین هنوز سن سی تصویب نشدهایشون میتونه استخدامی شرگت کنه

استخدامی دیکه تموم شد فک کنم نگیرن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

برو‌کلاس های که کار با نرم افزار یادت میده 

تا میتوانی چت کن با هوش مصنوعی  بپرس یک‌حسابدار موفق چه مهارت هایی باید داشته باشد  

همه را خوب یاد بگیر 

بعد کار ورزی اگر گفتند رایگان بیا برو 

خوش لباس باش و مودب 

قعا کار گیرت میاد

برو‌کلاس های که کار با نرم افزار یادت میده تا میتوانی چت کن با هوش مصنوعی بپرس یک‌حسابدار موفق چه م ...

آخه انگشتام سرکار قطع شدن

❌لطفا درخواست دوستی ندین خواهش میکنم❌مجبورم نکنید گزارش بدم❌