2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سهمیه منطقه ۳ بهتره

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

والا فرقی نداره زیاد چون از اون طرف ظرفیت قبولی منطقه ۲ بیشتره

از اون طرف نمونه دولتی هم زیاد فکر نکنم تاپ و خفن باشه

ببین اگه مدرسه ارزششو داره برو نداره نرو

مسافت رو در نظر بگیر خیلی مهمه

والا فرقی نداره زیاد چون از اون طرف ظرفیت قبولی منطقه ۲ بیشترهاز اون طرف نمونه دولتی هم زیاد فکر نکن ...

درسته خیلی تاپ نیست و متوسطه اولمونم معلم ها با دولتی یکی بودن اما خب از لحاط جو درسی بگیریم بهتره

🙂🍃

اگر تصمیم داری با موسسات آموزشی پیش بری مثل تام لند و.. پس مدرسه فرقی برات نداره برو منطقه3 و پیشنهادم بهت اینه اشتراک الماس ماز بگیری از همه موسسه ها بهتره و 10ت هست برای تموم دروس تخصصی و عمومی. و این اشتراک هر سال برات فعال میشه با همین هزینه 10 ت .. یعنی این هزینه برا 3سال تحصیلی هست

منطقی اینه اشتراک الماس بگیری بری منطقه3

البته اگر اشتراک گرفتی نباید حتما همه کلاسا رو ببینی ها. اگر معلم ها مدرسه خوبن با مدرسه پیش برو.. اشتراک میتونی سال 11و12استفاده کنی عزیزم

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

سهمیه ها تو کنکور گاهی اعمال نمیشن اگه طرف رشته ای قبول بشه که ارزشش از رتبه ش پایین تر باشهبرو نمون ...

بله درسته امروزم رفتم ثبت نام کردم با اینکه یه مدرسه نمونه معمولیه و خیلی تاپ نیست ولی بازم ته دلم میگه نکنه سهمیه ۳ بهتر باشه اخه جمعینتشون کمتره و رتبه بیشتر نصف میشه

🙂🍃
تو کنکور ؟ یخورده ۳ بهتره

پس اون ظرفیت صندلی دانشگاهی میگن واسه دو بهتره چی🤕😅

جالبه اون موقع که هنوز نمونه قبول نشده بودم و یه مدرسه در سهمیه ۳ ثبت نام کرده بودم همه میگفتن ۲ بهتره حالا که اومدم نمونه ای که سهمیه ۲ هست میگن ۳😄❤️

🙂🍃