2777
2789

پسرم ۹ ساله و دخترم ۵ سال در ژپل روز یکسر جنگ و دعوا دارن و خونه به هم میریزن حالا این قابل تحمله ولی شب ها نمی‌ذارن بخوابم،یکسر بیدارن منم که میخام بخوابم رو نمیذارن،امشب رفتم اتاق خودشون در و از داخل قفل کردم اینقدر به در زدن که آمدم بیرون و حسابی دعواشون کردم و دو تاشون زدم ،بعد به پسرم گفتم این بچه ست نمیفهمه تو که ۹ سالته بابد بفهمی من صبح ساعت ۵ باید پاشم برم سرکار چرا منو بی آسایش میکنید؟؟؟؟الان یکم آروم شدن ولی خودم عذاب وجدان گرفتم،میدونم بچه ن انرژی دارن ولی منم باید صبح زود برم سرکار،دیشب ساعت ۳ خوابیدن،نگید ببر پارک و فلان که فایده نداره خستم از لحاظ روحی خاستم دردل کرده باشم

بابا دلتنگتم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بدعادت شدن بچه باید تا ده بخوابه هورمن رشد تو بدنشون فعال بشه. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بعد میگن دوتا بیار بچه تنها نباشه خب بچه تنها باشه جنگ نداشته باشه با خواهر برادرش ک بهتره؟! واقعا ا ...

نه یکی هم ک باشن دردسرای خودشو داره من بچم تنهاس همش داره غر میزنه و گریه میکنه میگه حوصلم سر رفت حالا چیکار کنم