2777
2789
چی میخوای؟

مرسی اومدی 

بنظرت امسال پرستاری روزانه قبول میشم ؟ 

علی از من خوشش میاد ؟ ممکنه باز خودش پیام بده ؟ یا زیر نظرم داره ؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری حس میکنم میاری 

ولی برای (علی) زیاد نزدیکش نشو 

تا حالا ازت خواستگاری کرد؟

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

پرستاری حس میکنم میاری ولی برای (علی) زیاد نزدیکش نشو تا حالا ازت خواستگاری کرد؟

ن نکرده 

من ابراز علاقه کردم 

ممکنه از من خوشش بیاد در آینده ؟ یا الان 

یه پسره بهم پیام داد غروب مزاحم ممکنه  همین علی باشه؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

اینو نمیتونم بگم

الان ماجرا فهمیدم شما ابراز علاقه کردی ، بهش زمان بده فکر کنم تعجب کرده

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

اینو نمیتونم بگمالان ماجرا فهمیدم شما ابراز علاقه کردی ، بهش زمان بده فکر کنم تعجب کرده

یعنی ممکنه دوباره با هم حرف بزنیم؟

عزیز به نظر شما نرگس از من بدش میاد؟ حسادت داره به من؟پزشک موفقی میشم در شهرم؟

یه مثال برات بزنم:

فرد حسادت‌کننده به موفقیت دیگران حسادت می‌کنه و ممکنه ناراحت باشه ولی فردی که حسادت نمی‌کنه از موفقیت‌های دیگران خوشحال میشه  و تمرکزش روی خودش و پیشرفت خودشه این افراد احساس بهتری دارند و روابط بهتری هم با دیگران برقرار می‌کنن

اینو بخون میفهمی حسادت میکنه یا نه 

و برای پزشکی اگه زیاد تلاش کردی بله موفق میشی 

یعنی ممکنه دوباره با هم حرف بزنیم؟

بله

ولی ای کاش ابراز علاقه نکردی در آینده معلوم نیس چه اتفاقی میوفته

انشالله بهم برسین

و اتفاق بد نیوفته

بلهولی ای کاش ابراز علاقه نکردی در آینده معلوم نیس چه اتفاقی میوفتهانشالله بهم برسینو اتفاق بد نیوفت ...

برام مهم نیستش بریم تو رابطه یا ن 

فقط میخوام یه بار دیگه اون پیش قدم بشه