2777
2789
عنوان

طبیعیه که دختری که رفتم خواستگاریش

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوع بیماریشونو گفت؟

اره حیلی دوستانه حرف زدیم

گفتم من تیروئید اینا دارم تو اگه بیماری داری که باید بدونم بگو

گفتش بچگیم کمبود خون و پلاسما داشتم حل شد و همون بچگیم به خاطر تنش مامان و بابام تشنج کردم ولی الان اوکیم و موضوع مال ۵ دبستان بود

خوب ازش بپرس قبلاً دوست پسر داشته یا نه اگر ملاکت اینه ازش بپرس

ازش پرسیدم گفتش من قبلا شرکت کروز ایرانخودرو کار میکردم یکی از دلایلی که اومدم بیرون این بودش که محیط دختر و پسر کثیف بود.....و کلا تو بیرون و خیابون ضد پسرام و دنبال مرد برا ازدواجم...اینجوری گفت

یه سوالاخه ازش در مورد مهریه پرسیدم گفت ۱۰۰۰ تا شاخه گل رزنگفت مثلا مهریه سنگین اینا

دقیقا همینی که میگم مهریه شو پایین گرفته بعد عقد جوری خرج میکنه که خونه باباش نمیکرد.ماشین پسره دیگه زیر پای پسره نیست دست خانومه بعضیا خوب بلدن کارشونو.

خب من به کسی که زیادی با طرفش راه میاد خوشبین نیستم.

اگر میخواید همو بشناسید چندان محبت نکنید که وابسته بشید نتونید منطقی تصمیم بگیرید

زندگی زیباست ای زیباپسند

ببین فقط عجلہ نڪن تا شناخت ڪامل، واینڪہ گفتے زود رضایت دادن بیشتر مراقب باش.. با حواس جمع پیش برو از هیچے سرسرے نگذر، تحقیق از همسایہ ها ومحل ڪار قبلے وجدیدش انجام بشہ.. ان شاالله خیر پیش بیاد براتون

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

نمیدونم چرا فرهنگ دست دادن عادی سازی نمیشه. دست دادن مث احوال پرسیه نشانه ی احترامه. فکر خاصی نکنید. مشکلی ندیدم اگه دختر خوبیه شما هم ادم خوبی هستی خب فعلا اشنا شید تا ببینین چی میشه خدا چی میخواد

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

راستش انتظار داشتم مثلا بعد ۳ ماه بگیم به هم عاشقتم.....طبیعیه بعد ۸ روز به هم بگیم عاشقتم اخه؟؟؟؟

نه این مورد طبیعی نیست

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

دقیقا همینی که میگم مهریه شو پایین گرفته بعد عقد جوری خرج میکنه که خونه باباش نمیکرد.ماشین پسره دیگه ...

من مخالف خرج کردنش نیستم اخه...

من بیشتر ازین میترسم که بیشتر از منی که ماهی ۲۸ تمن درمیارم و خرجای زندگی مثل برنج و گوشت و پول اب و تمام مخلفات دیگه با منه با خرجای این نرسونم

خودش بهم گفت عزیزم من خودم درامد دارم و خرج کردن و مدیریتو بلدم ( نمیدونم واقعا میگه یا فقط حرفه) 

بعدشم اخرین باری که رفتیم کافه یه چی سفارش داد خودشم نمیدونست چیه ( ته دلم گفتم حداقل یه چی بگیر بدونی چیه) 

و کلا ۳۰۰ تمن شدش ( حالا من پولامو ذخیره کردم فدای سرش ) ولی وقتی پول کم تر بشه میتوکه خرجاشو کم تر کنه؟

به خواستگار دست میدن که چی!!! غریبس که... یکم عزت نفس خوبه. لابد هرکی آشناس دست میدن بقال قصابو .... ...

هعی راستش مادرش زن فوق العاده ایه و زحمت کشیدس و معوون مدرسس و باباهه ادم عوضیی بوده....اولش که گفتن خارجه و بعدشم فهمیدیم که ایرانه .....ولی دخترش با مامانش زندگی میکنه....هعی راستش روانم بهم ریخته

اونی که تحویلم میگیره باید مشکوک بشم😭😭😭اونی که حرف نمیزنه و روز دوم رد میکنه باید ناراحت بشم

خسته شدم 

به بابا مامانم گفتم تحقیقات بکنین و اگه چیز بدی دیدین من که از دختره بدی ندیدم تا حالا روم نمیشه چیزی باش بگم تودتون با مامانش بگین منصرف شدین

و دیگم خواستگاری و اینام نرین دیگه من بریدم و خسته شدم😭😭😭😭

هم بالاخره اولین باریه دختره میگه عاشقتم و بعد این واقعا نمیتونم ادامه بدم یا به کس دیگه ای فک کنم