2777
2789
عنوان

طبیعیه که دختری که رفتم خواستگاریش

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 56 پست
ببخشید اخه من چون میخوام بگیرمش اوکیه و خیلی حرفام براش مهمه و مثلا گفام اگه نا محرم میاد خونمون باز ...

کسی که دست میده به نامحرم یعنی محرم نامحرم براش مهم نیستا

الان میگه باشه بعدا کار خودشو میکنه

زندگی زیباست ای زیباپسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که دست میده به نامحرم یعنی محرم نامحرم براش مهم نیستاالان میگه باشه بعدا کار خودشو میکنه

بنده خدا عکس بازوهاش مشخص بود تو پروفایلش گفتم چون میخوایم زن و شوهر بشیم خوشم نمیاد خوشگلی بازوتو کس دیگه ای ببینه رفت کل پروفایلشو حذف کرد از عکسش🥹

راستش انتظار داشتم مثلا بعد ۳ ماه بگیم به هم عاشقتم.....طبیعیه بعد ۸ روز به هم بگیم عاشقتم اخه؟؟؟؟

یه هفته ای عاشق چی هم شدین

وقتی هنوز همو درست نشناختین

اینه هوسه برادر من

زندگی زیباست ای زیباپسند
پوشش خانومو بیرون از خونہ دیدید؟

باهام‌ میاد بیرون روسری داره مثل همه خانوما دیگه .....

حالا قبل این که باهام اشنا بشه شاید اپن تر بودش من نمیدونم ولی خودش گفته دنبال رابطه الکی نیست

بنده خدا عکس بازوهاش مشخص بود تو پروفایلش گفتم چون میخوایم زن و شوهر بشیم خوشم نمیاد خوشگلی بازوتو ک ...

بزار خرش از پل بگذره کار خودشو میکنه،

دختری میشناسم به پسره گفته بود من نماز شب میخونم

اما بعد عقد ابا نداشت سر و گردنشو نامحرم بدون پوشش ببینه 

زندگی زیباست ای زیباپسند
یه هفته ای عاشق چی هم شدینوقتی هنوز همو درست نشناختیناینه هوسه برادر من

راستش هم خوشحالم هم میترسم ....

اول میگمم کاش حداقل بعد ۳ ماه میگفت

بعدش میگم شاید چون باباشم طلاق گرفته میخواد زود تر مستقل بشه

هعییی باید خوشحال باشم به جاش ترسیدم....قبلیا همه بی محلی میکردن جواب نمیدادن این تحویلم میگیره اخه

بزار خرش از پل بگذره کار خودشو میکنه،دختری میشناسم به پسره گفته بود من نماز شب میخونماما بعد عقد ابا ...

یه سوال

اخه ازش در مورد مهریه پرسیدم گفت ۱۰۰۰ تا شاخه گل رز

نگفت مثلا مهریه سنگین اینا

اگه اون باز و راحته و با دست دادن و این چیزاش مشکل داری اول کار بگو تکلیف معلوم شه

بهش گفتم نامحرم شوهر رفیقات با رفیقات بیان خونمون قدمشون رو چشم ولی دلم میخواد روسری اینا داشته باشی اونم گفت باشه

راستش هم خوشحالم هم میترسم ....اول میگمم کاش حداقل بعد ۳ ماه میگفتبعدش میگم شاید چون باباشم طلاق گرف ...

آره احساساتی نشو

منطقی باش 

ترستون منطقیه به نظرم

زندگی زیباست ای زیباپسند