2777
2789
عنوان

شوهرم میگه من ادم سختی کشیدن نیسم

105199 بازدید | 582 پست

ب من میگه تو ادم سختی کشیدنی

چون من بچه کوچیک دارم بازم حامله شدم

تقصیر خودشم هس جلوگیری نمیکرد

الانم ن با ما تفریح میاد میگه تو بچه داری سخته بیام تفریح باهات با رفیقاش میره

منم خودم کشیدم کنار کلا گفتم منم نمیام با تو 

ی شبم رفتیم بیرون بچه چن دقه رو بغل کرد چون من حامله هسم 

بعد اینقدر باهام دعوا کرد گفت تو ادم سختی کشیدنی 

من نیسم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدرررر پر روهبگو در اونجاتو سیمان بگیر تو که میخای سختی نکشی

بره گمشه ۵بار حامله شدم تا حالا

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بگو پس غلط کردی منو باردار کردی 😐😐😐

میگه بمن چه  اصلا شعور نداره

این زندگی که تو داری خیلی هم ادم قوی هستی که تحملش می کنی😕

الان کلا دوماهه جدا میخابم تو سالن .اون‌ تو اتاق میخابه. رابطمون پوکیده کلا هیچ‌حسی ندارم بهش

چه بی مسئولیته...چطور دلش میاد...حالا یکی دوبار اوکیه ولی نه همیشه....مثل مردای کره ای رفتار میکنه....اونا هم وقتی بچه به دنیا میاد کلا اناقشونو جدا میکنن که نکنه یه وقت خوابشون به هم بخوره به خاطر گریه ی بچه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

کاش دستگاه شعور سنج اختراع میشد توی شب خواستگاری وصلش میکردیم به خواستگارا ببینیم فاقد شعورن یا نه

اخی ۲۰‌سالم بود اشتباه کردم اینقدر ک‌پشیمونم من