2777
2789

مامان من گفت شرط مامان بزرگم این بود بعد ازدواج برن طبقه بالا رو با پول بابام بازسازی کنند زندگی کنن

من یه زنعمو دارم که با مامان بزرگم زندگی کرده اوایل ازدواج ، به مامانم بعدا گفت نرو باهاشون زندگی کن خیلی اذیت میشی عمه هام شهرستانی هستن آخر هفته همش پلاس میشن تو باید بشوری بسابی ، می‌گفت من میرفتم می‌دیدم شوهرم رو پر میکردن اما شوهرم دهن بین آبجی هاش نبود و به حرفشون نبود ، عمه بزرگم که همش بابام رو میخواست تو دست بگیره و بایام به حرفش باشه خلاصه مامانم گفت از تصمیمم منصرف شدم 

مامان بزرگم خیلی ناراحت شد و بهشون گفت برمیگردین از بی پولی...

خداروشکر با اینکه پولمون رو خوردن باز برنگشتیم 

حالا بنظرتون اگه یه پسر تک فرزند باشه زندگی طبقه بالای مادرشوهر بازم بده؟

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

چه تک فرزندباشه چه نباشه زندگی باخانواده شوهریعنی خودت اجازه بدی توهمه چیت دخالت کنن دوری ودوستی بهتره من حاضرم شب برم توپارک بخوابم اماباخانواده شوهرم حتی تویه کوچه زندگی نکنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تک فرزند که بدترههمش ازش توقع دارندوری و دوستی بهتره

من همش فکر میکنم تک فرزند بودن بهتره🥲اینجوری شاید بیشتر بهش برسن

حالا یه چیزی بهت بگم.من خودم به عنوان یه مادر دوست ندارم هیچ کدوم از بچه هام بیان پیشم برا زندگی..شوهرم میخواست خونه رو چند طبقه بسازه بهش گفتم دوست ندارم بچه ها بیان اینجا .دوری و دوستی..نمی‌دونم چرا بعضی خانواده های اصرار به این کار دارن.در واقع آرامش دو طرف مختلف میشه

حالا یه چیزی بهت بگم.من خودم به عنوان یه مادر دوست ندارم هیچ کدوم از بچه هام بیان پیشم برا زندگی..شو ...

اره دقیقا 

خیلی بد میشه ، حس میکنم آدم یکم رو در بایستی داشته باشه بهتره