2777
2789
عنوان

شوهرم ده سال زندانی داره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 127 پست

من که میگم جدا شو ،منم یه جریانی شبیه شما داشتم ،ده سال گذشته از زندگیم یه روزم زندگی نکردم، زندانم نرفته شوهرم تازه، شوهر شنا ده سالم زندان داره ....من  که نابوددددد شدم هیچی ازم نمونده مسایل مالی عن بازیای خودشو و خانواده اش،اونم به خاطر  مسله مالی ای که تو زمان مجردیش داشت و به زندگی منم رسید و نابودم کرد ،نکن با خودت اینکارو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها چرا تقی ب توقی میخوره همتون میگین طلاق.والا بخدا اگه برا خودتون بود هیچکدوم تون جدا نمیشیدین ولی ماشاالله همه واسه زندگی دیگران خوب میتونن نسخه بپیچن.بعدشم الان دیگه مثل قدیم نیست که طرف الان بره زندان ده سال دیگه بیاد بیرون.چند نمونه زندانی داریم یکی ده سال صبح میره امضا میکنه آخر تایم اداره هم خیره امضا می‌کنه.یکی با سند عین ده سال رو بیرون میمونه یکی چند ماه یکبار با سالی یکبار به هفته خیره زندان.دختر خوب خودت فکرهاتو بکن ببین دوستش داری و میتونی باهاش زندگی کنی زندگی کن و زندگیتو بساز 

بچه ها چرا تقی ب توقی میخوره همتون میگین طلاق.والا بخدا اگه برا خودتون بود هیچکدوم تون جدا نمیشیدین ...

میگه مواد باهاش بوده چنین آدمی ارزش زندگی کردن نداره این بیاد بیرون تازه بدتر میشه

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
اینجا زنه بیچاره بارداره نمیتونه رابطه داشته باشه شوهره فوری میره خیانت میکنه وای به حال اینکه زنه ز ...

نبودش کنار سرکوفت کارای بدش و زندان رفتنش از دیدگاه مرد به کنار خانوادش رو کی بگیره مادرشوهر و....😀

بچه ها چرا تقی ب توقی میخوره همتون میگین طلاق.والا بخدا اگه برا خودتون بود هیچکدوم تون جدا نمیشیدین ...

عزیزم ممنون از نظرت درست میگی 

اما خب فقط بحث اون ده سال نیست بحث بی درآمد بودنه و  ما  زیر صفریم حتی ماشین زیر پاش نیست حتی پول یه جهیزیه و لباس ساده نیست و کلی اخلاقیات عجیب و غریب 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️