2777
2789

بچم اصلا اون بچه تو دل برو نیست هم شلوغه هم خیلی ار حرکاتشو دوس ندارم امشب جوری زدمش صورتش زخم شد دست خودم نیست اعصابم نمیکشه اینم بگم فقط خودش مقصره وگرنه اونیکی بچم اصلا اینطوری نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که شما بچه اوردی و مسئولی که مراقبت کنی ازش، پس با مردن نمیشه فرار کرد اون که نخواسته به دنیا بیاد شما اوردیش، بعدم وقتی باردار میشی باید احتمال بدی بچه ات از نظر روانی و جسمی هرررررر جوری باشه حتی جوری که دلت نمیخواد این ریسکیه که باید بپذیری، میفهمم خسته ای میفهمم ادم کم میاره و گاهی دلش میخواد بره و داد بزنه مشکلشو، ولی اون بچه رو شما اوردی و دیگه مسئولشی، اشکال نداره غر بزن اما باید مادریت رو ادا کنی، و با گفتن بچه دیگه ام بهتره روان بچه رو بهش اسیب نزن.

اولا که شما بچه اوردی و مسئولی که مراقبت کنی ازش، پس با مردن نمیشه فرار کرد اون که نخواسته به دنیا ب ...

به خودش که نمیگم اونیکی خواهرت ازتو بهتره دارم به شما میگم. البته مقصر شوهرمم هست رفته گورشو گم کرده راه دور کار میکنه من تنهایی همه چیشونو به عهده‌گرفتم معلومه اعصاب نمیمونه برا ادم

بچه اینطوری که دنیا نمیاد

خودتون اینطوری پرورشش میدید و تربیتش میکنید

با هر بار کتک زدنش هم خودتون بی اعصاب تر میشید هم اون طفل معصوم نا آروم و پرخاشگر و بی توجه و... 

که اگر ادامه داشته باشه با مشکلات بزرگتری باید دست و پنجه نرم کنید

بجای کتک زدن و آرزوی مرگ داشتن، بهتره دنبال راه حل منطقی باشید هم برای کنترل اعصاب خودتون و هم آرامش و تربیت دلبندتون

نباید اینکارو میکردی 

جاش میمونه روی صورتش 

پس پدر نداره این بچه؟؟؟؟ 

تا زن کودک آزار مریضش رو طلاق بده 

دیگه به بچه ی بیگناه آسیب نرسونه 

بچه ات هر عیبی داره مطمئن باش به شما که مادرش هستی رفته، امیدوارم خدای این بچه حقش رو از شما بگیره به زودی 

آمین.

به خودش که نمیگم اونیکی خواهرت ازتو بهتره دارم به شما میگم. البته مقصر شوهرمم هست رفته گورشو گم کرده ...

درسته حق دارید، ولی اون بچه هام گناه نکردن، هر دو طرفتون حق دارید واقعا

تحت هیچ شرایطی نباید بچه رو بزنی منم بچه دارم و میدونم چه قدر مشکل است بچه تربیت کردن ولی اگه ناراحت ...

ولی میدونم هیچکس اندازه من عذاب نمی‌کشه از بچه بزرگ کردن من تنهایی بچه بزرگ میکنم شوهرم نیست حتی یه ساعت ببره بیرون منم یکم راحت بشم