2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین😊

| مشاهده متن کامل بحث + 7423 بازدید | 868 پست
آشتی🥺

باشه🫂🫂🫂

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

@rnbom‍ شما رو یادم نرفته😉

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشه🫂🫂🫂

با همه آشتی😍

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

من قهر نیستم اونا خودشون خواستن قهر کننولی فکر کنم تو تگ کنی بهتر باشه

من چرا باید با کسی قهر باشم ؟

ما دوستم نبودیم که قهر کنیم فقط حرف میزدیم 

کم دوست داشتن را ‏بلد نیستم ‏تمام زخم‌ های من ‏از دوست‌ داشتن‌ های‌ زیاد من است .

عشق مننن؟باورم نمیشهههه

اوهوم😘🥺

بخاطر تو با آروین هم دعوا کردم تو تاپیکم که چرا اینجور گفته😟

با اکیپ هم قهر نیستم فقط حرف نمیزنیم

نشد دیگه باید حرف بزنی🥺

با همه آشتی😍

اوکی...

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

با من نه با اکیپ چرا

اگه کسی قهر باشه اونان نه من

اونم دلیلی نداره من کاری نکردم 

کم دوست داشتن را ‏بلد نیستم ‏تمام زخم‌ های من ‏از دوست‌ داشتن‌ های‌ زیاد من است .

اگه کسی قهر باشه اونان نه مناونم دلیلی نداره من کاری نکردم

حالا آشتی دیگه بخاطر من😊🥺

اوهوم😘🥺بخاطر تو با آروین هم دعوا کردم تو تاپیکم که چرا اینجور گفته😟

نه اشکال نداره مهم نیست😊

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

نه اشکال نداره مهم نیست😊

تو تاپیک از اونم معذرت خواستم حرف بدی زدم بهش

من چرا باید با کسی قهر باشم ؟ما دوستم نبودیم که قهر کنیم فقط حرف میزدیم

اگه دوست نبودیم پس چرا باید برات مهم میبود که بتمن ها اکیپ خوبین یا نه و پشت سرمون حرف بزنی؟

اگه دوست نبودیم این چیزا برات مهم نبود ولی بیخیال نمیخوام تاپیک آرزو رو خراب کنم

موفق باشی

من مشکلی با کسی ندارم اونان که مشکل دارن :)

اسرا الان همه باهم دوستیم هیچکس مشکل نداره الان