2777
2789
عنوان

نوک پا راه رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 41 پست
من تا نوجوانی بیشتر رو پنجه راه می رفتم ،اطرافیان و خانوادم فکر می کردم برحسب عادته ،بعد ها که دخترم ...

بله  خودمنم همین مشکل رو داشتم  چون درمان نشدم یعنی درواقع نمیدونستیم

الان تواین سن کمردرد شدید دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر علیرضا رحیم نیا تو نت بزن شماره ی مطبش میاد از لحاظ تخصص خیالتون راحت بسیاربسیار دکترحاذقی هستن ...

ممنون گلم ،دخترم شدیداً کف پاهاش صافه و آشیل پاهاش کوتاهه،کفش مخصوص  می پوشه ولی بازم دوست دارم ببرم

[QUOTE=393041840]ممنون گلم ،دخترم شدیداً کف پاهاش صافه و آشیل پاهاش کوتاهه،کفش مخصوص  می پوشه ولی بازم دوست دارم ...[/QUO

عزیزم  ارزوی سلامتی دارم براتون برای دخترگلتون 

بله دخترمنم تحت درمانه الان ۱۸ماهشه و روزی ۱۲ساعت بریس میپوشه 

شما عمل اشیل رو هم انجام دادید 

جسارتا دکتر دخترگلت کیه ؟

وای واییی

تروخدا ببر دکتر

منم مثل پسر شما بودم کوتاهی آشیل داشتم دیگه حدودا ۱۳ سالگی پدرم در امد هزار تا ورزش رو عمل اینا

تا خوب شد

تا دیر نشده ببر دکتر 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

وای وایییتروخدا ببر دکترمنم مثل پسر شما بودم کوتاهی آشیل داشتم دیگه حدودا ۱۳ سالگی پدرم در امد هزار ...

امروز بردم هرماه میبرم برا چکاب گفت یکسالگی ببر اگ خوب نشد ارتوپد کودکان

امروز بردم هرماه میبرم برا چکاب گفت یکسالگی ببر اگ خوب نشد ارتوپد کودکان

عذرمیخوام خانم   همین هفته ببرید ارتوپد اطفال 

صبرنکنید 

من نمیدونم چرا دکتربهتون گفته تایک سالگی صبرکنید 

برای دخترمنو تو سونوگرافی انومالی گفتن انقدرهم خفیف بود اصلا معلوم نبود 

واقعا بعضی دکترا ومراکز خاصن.

وما از همون سه روزگی درمان رو شروع کردیم 

ببرید ان شاالله که به شما بگن مساله ای نیست 

ولی ببرید 

ای خدا پسرعموی منم میتونه ها درست بزاره اما همینجوری راه میره

از الان باهاش تمرین کن چون عادت میکنه بخاطر بازیگوشیه

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂