بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هیچ کدومتوی ژانر عاشقانه فقط بلندی های بادگیرجین استن به گرد پای خواهران برونته هم نمیرسه
اینو تقریبا موافقم با اینکه کتابش قشنگ بود اما باز خواهران برونته یه چیز دیگه هستن حتی کتابای ضعیفشونم نسبت به خیلی از نویسنده ها و کتابای دیگه فوق العاده هستن 😍😍😍
. هم فرشته ميتونم باشم هم شيطان، بستگي داره برام نور باشي يا تاریکی:)️
متاسفانه من کلاسیک خوندنو با بلندی های بادگیر شروع کردم و فکر میکردم همه رمان های این ژانر هم انقدر غمگینن😂😂😂بعد موقع خوندن کتاب خواهرش یعنی جین ایر جبران شد چون داستانش پایان خوبی داشت هرچند یه غم خاصی تو کل داستان خصوصا اخرش داشت🙂🙂🙂
. هم فرشته ميتونم باشم هم شيطان، بستگي داره برام نور باشي يا تاریکی:)️
ممنونم از معرفیت دوستم😊من عاشقانه کلاسیک کلا میخونم و خیلی دوستشون دارم و پیشنهاد میکنم بخونی این د ...
اره منم
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم. اینم لینک ناشناس من🦹♀️ https://daigo.ir/secret/71666311933