2777
2789
هیچکدوممم قشنگ نیستن

سلیقه ایه خب دیگه شاید ژانر دیگه یا کتاب دیگه ای رو دوست داری😄😄

.   هم فرشته ميتونم باشم هم شيطان،  بستگي داره برام نور باشي يا تاریکی:)️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کدومتوی ژانر عاشقانه فقط بلندی های بادگیرجین استن به گرد پای خواهران برونته هم نمیرسه

اینو تقریبا موافقم با اینکه کتابش قشنگ بود اما باز خواهران برونته یه چیز دیگه هستن حتی کتابای ضعیفشونم نسبت به خیلی از نویسنده ها و کتابای دیگه فوق العاده هستن 😍😍😍

وای اونو من فکر میکردم عاشقانه‌اس، یکم دارک بود ولی منم دوسش دارم

عشق داخلش داشت ولی نه اونطوری که ما تو کتابای عاشقانه میخونیم یعنی تلفیقی از عشق و انتقام و درد و رنج بی پایان

عشق داخلش داشت ولی نه اونطوری که ما تو کتابای عاشقانه میخونیم یعنی تلفیقی از عشق و انتقام و درد و رن ...

اره دقیقا، ولی نمیدونم چرا موضوعش تو ذهن من قبل از خوندنش یه عاشقانه‌ی خالص بود.. البته من عاشقانه دوست ندارم، بخاطر همین ازش خوشم اومد 😀

من خیلی دوسش دارم فیلمشم بارها دیدم

اره فیلماشم خیلی خوب بود هرچند به پای کتابش نمیرسید و بنظرم بهترینش جین ایر 2006 با بازی روث ویلسون و توبی استیونز بود🤩🤩🤩

اره دقیقا، ولی نمیدونم چرا موضوعش تو ذهن من قبل از خوندنش یه عاشقانه‌ی خالص بود.. البته من عاشقانه د ...

اره وقتی میگن رمان عاشقانه فکرشم نمیکنیم همچین چیزی باشه و همینه که خیلی جالبش میکنه البته من خودم طرفدار ژانر عاشقانه ام 😅😄

متاسفانه من کلاسیک خوندنو با بلندی های بادگیر شروع کردم و فکر میکردم همه رمان های این ژانر هم انقدر غمگینن😂😂😂بعد موقع خوندن کتاب خواهرش یعنی جین ایر جبران شد چون داستانش پایان خوبی داشت هرچند یه غم خاصی تو کل داستان خصوصا اخرش داشت🙂🙂🙂

واقعا عالیه البته به قول شما کتاب یه چیز دیگه اس

تنها بدیش این بود که بعدش کتابی مثلش پیدا نکردم ...😪 الان در حال خوندن بقیه اثار شارلوت برونته هم اما هیچکدوم اینطوری نیستن لاقل واسه من🙃

واقعا عالیه البته به قول شما کتاب یه چیز دیگه اس

بقیه اثار شارلوت برونته رو خوندین ؟ کتاب ویلتو نخوندم اما میگن مثل جین ایره ولی خیلی غمگینه و از همون نویسنده جین ایره

ممنونم از معرفیت دوستم😊من عاشقانه کلاسیک کلا میخونم و خیلی دوستشون دارم و پیشنهاد میکنم بخونی این د ...

اره منم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم. اینم لینک ناشناس من🦹‍♀️ https://daigo.ir/secret/71666311933