2777
2789

خیلی سنگینه برام

خیلی فراتر از توان و تحمله 

الان که چند لحظه دراز کشیدم و ناخودآگاه فکرم رفت سمت اتفاقی که سال ۹۹ واسم افتاد، سردرد وحشتناکی گرفتم

عمیقا دلم شکسته ست 

چیکارش کنم؟ 

حس میکنم اینطوری پیش بره دق مرگ میشم مبالغه نمیکنم

خیلی مفصله... فکر کنین بی مهری خیلی خیلی شدید دیدن، و طرد شدن از سمت خانواده.... رسما دور انداخته شدن 

منم از این اتفاقا داشتم بهش فکر‌میکنم قلبم درد میگیره چند روز اعصابم خورده گریه میکنم دوباره یادم‌میره تا چندوقت بعد

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمانش چیه؟ خیلی سنگینی میکنه روی دل

فکر‌نمیکنم درمانی داشته باشه ،غمی که ما را نکشت شاید باعث‌بزرگیمون بشه 

مگه اینکه آلزایمر بگیریم وگرنه از یاد نمیره ،گاهی به خودم‌میگم تو‌خیلی قوی هستی که تونستی از پسش بربیای و گذشت 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

سلام طبیعی یه انسان تو رنج آفریده شده حضرت رقیه چقدر سیلی خورد تو ۳سالگی سر بریده امام حسین و دادن دستش تصور کن دختر ۳ساله حتی فکرشم جیگرمو خون میکنه و غم های خودم فراموش میشن 

انسان تو سختی ها آب دیده میشه قوی میشه مثل فولاد

اگه سختی ها ی زندگی نبود مست می‌شدیم و ادعای فرعون و فرعونیان میکردیم نعوذبالله 

سختی های زندگی و بیشتر دوستدارم چون بنده رو یاد خدا میندازه اگه هم سختی نباشه خودم  برنامه ریزی سخت میکنم و بهش پایبند میکنم که حتما انجامش بدم بعدش حس پختگی و حس مقید بودن بهم دست میده

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه 

۳دقیقه درقیامت 

شنود

تقاص 

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

درمانش چیه؟ خیلی سنگینی میکنه روی دل

فکر‌نمیکنم درمانی داشته باشه ،غمی که ما را نکشت شاید باعث‌بزرگیمون بشه 

مگه اینکه آلزایمر بگیریم وگرنه از یاد نمیره ،گاهی به خودم‌میگم تو‌خیلی قوی هستی که تونستی از پسش بربیای و گذشت 

عزیزدلم 😔😔😔

ببین هیچ کس تاکید میکنم هیچکس نمیتونه حالتو خوب کنه جز خودت ..خودت حال خودتو خوب کن ...کاری ک من بار ها و بارها تکرارش میکنم تا سرپا باشم ...

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

تعریف کن تا سبک بشی

از خونه انداختنم بیرون 

گفتن برو یه شهر دیگه زندگی کن 

رفتم خوابگاه توی یه شهر غریب.... خیلی خیلی سخت گذشت بهم

الان همه چی خوبه، باهام عالین، متوجه شدن مقصر خودشون بودن

منم دیگه اصلا به روی خودم نمیارم و باهاشون خوبم

ولی دلشکستگیم ولم نمیکنه