2777
2789
عنوان

از نظر خانواده شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 18 پست
دقیقا خونواده ما اینطوریه شاید عجیب باشه ولی دوست نداریم عروس بیاد خونمون کار کنه یا کم توقع باشه و ...

خب ببین شما درکتون بالاست که اینجوری میگید و میپسندید که خیلیم خوبه

خانواده شوهر من یجورایی از این عروسا حساب میبرن که پسرشون ازشون نگیره یا دعوا و جنگ راه نندازه

و عروسایی که ازاری به کسی ندارن و بهتره بگم زیر و رو کش نیستن و از کاه کوه نمیسازن ، مورد لطف و محبت نیستن و توجهی نمیکنن

در اصل به غلط فرق میزارن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خب ببین شما درکتون بالاست که اینجوری میگید و میپسندید که خیلیم خوبهخانواده شوهر من یجورایی از این عر ...

اره حرفتون درسته 

ولی مامانم میگه دوست داشتن داداشاتون ب این بستگی داره ک چقدر ب زن و بچشون احترام بزارید 

البته ن احترام بیجا 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره حرفتون درسته ولی مامانم میگه دوست داشتن داداشاتون ب این بستگی داره ک چقدر ب زن و بچشون احترام بز ...

اگه اینطوره که میگید مادرتون واقعا عاقل و فهمیده ست، خدا حفظشون کنه🌱

کاش همه ی مادرشوهرا همینطوری بودن😁

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اگه اینطوره که میگید مادرتون واقعا عاقل و فهمیده ست، خدا حفظشون کنه🌱کاش همه ی مادرشوهرا همینطوری بو ...

مرسی عزیزم 💕

ارع چون خودش خیلی اذیت شده 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥