2777
2789

تو تاپیکا قیبیلم همه چیو گفتم

بعد از دوهفته،

دیشب اومده میگه فردا فلان ساعت بیام ببینیم همو.گفتم بیا.گفت با موتور عیب نداره گفتم نه من فعلا زوده برای موتور نمیتونم

بعد هیچی نگفت.قرار بود ساعت ۹ بیاد.هیچ خبری نشد ازش.من احمق کلی تیپ زدم کلی ارایش کردم چون فکر میکردم میاد

ساعت ۹ بهش پیام دادم پس چرا هنوز تعیین تکلیف نکردی

با کمال وقاحت میگه تکلیف چی...

منم گفتم هیچی و از همه جا بلاکش کردم غیر اینستا

الان تو اینستا کلی پیام داده ک اره تو دنبال بهونه بودی و یکیو پیدا کردی و تو خبر ندادی ک بیام یا نه و برات متاسفم و و کلی ک ص شعر تفت داده اخرشم خدافظی کرده

انقدرررر عصبیم.برا اولین بار تو زندگیم این لجن بی همه چیز باعث شد حس کنم خیلی بی ارزشم.خیلی بی ارزشم ک کسیو تو این سن هنوز ندارم.بی ارزشم ک هرچی ادم اشغاله میاد طرفم.اخه مگ من چیم کمه خدا...

الان بزنم این حرومزادرو ازونجاهم بلاک کنم یا برینم بهش بعد بلاک کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین بعد بلاک کن حداقلش اروم میشه اعصابت

چی بگم؟ این خوبه؟

"واسه خودت متاسف باش که هیچ ارزشی واسه وقت و انرژی و شخصیت ادما قائل نیستی،واسه خودت متاسف باش که حتی سر یه حرف مسخره نمیتونی بمونی و اجراش کنی.واقعا که توی گس لایت کردن استادی!افرین.

ارتباط خاصیم نبوده که بخواد جور خاصی تموم بشه.خدافظ

قهوه ایش کن تا رو دلت نمونه که هر چی خواست باکمال پررویی گفت و بعد بلاک‌‌ کن

بعدم اون آدم آشغال و عوضیه تو چرا احساس بی ارزشی میکنی، خودت رو جمع و جور کن قطعا کلی فرصت خیلی بهتر پیش میاد

قهوه ایش کن تا رو دلت نمونه که هر چی خواست باکمال پررویی گفت و بعد بلاک‌‌ کنبعدم اون آدم آشغال و عوض ...

چیا بگم؟

این خوبه؟

واسه خودت متاسف باش که هیچ ارزشی واسه وقت و انرژی و شخصیت ادما قائل نیستی،واسه خودت متاسف باش که حتی سر یه حرف مسخره نمیتونی بمونی و اجراش کنی.واقعا که توی گس لایت کردن استادی!افرین.

ارتباط خاصیم نبوده که بخواد جور خاصی تموم بشه.خدافظ

چی بگم؟ این خوبه؟"واسه خودت متاسف باش که هیچ ارزشی واسه وقت و انرژی و شخصیت ادما قائل نیستی،واسه خود ...

اره خوبه، ولی اگه دوسش داری و وابستگی داری بهش توضیح بخاه بابت این رفتاراش اگ نه ک اینجوری ک تایپ کردی ام خوبه

بیشتر سوءتفاهم بودهقرار گذاشتین اون گفت با موتور میام شما هم گفتین موتور نمیتونی اون فک کرده کلا کنس ...

بیخود کرد میتونست بپرسه خب،یا میتونیت بگه اوکی پس یروز دیگه.نمیتونست؟

خوب فکر کرده گفتی با موتور نمیام گفتی کنسله کافه جایی باهم قرار میزاشتید این همه جا ..ولی خونه هیچ وقت نرو اکثرا دیوس ان 

منم یکبار مث تو ارایش ب خودم رسیدم رفتم گف ده دقیقه یک ربع دیگ بعدم گف هوا طوفانی بارونی کنسل یک روز دیگ نیومد دنبالم من نزدیک ب یکساعت تو سرما بودم پاییز بود هیچ وقت یادم نمیرع بعدش کات کردم گفتم بره گمشه ...ولی تجربه ای ک رفاقت با اینا دیدم بیشتر دنبال رابطه ...هستن بهشون بکی نه باهات سرد میشن کم کم میرن من ک بخاطر همین دیگ با کسی دوست نمیشم رابطه های الان مزخرف با تو هستن با چند نفر دیگ دوست ان دنبال فقط ... الان ک تنهام ارامش بیشتری دارم فقط جز اعصاب خوردکتی هیچی برای ادم نمیزارن