2777
2789
عنوان

پسره کثافت منو پیچوند دارم روانی میشمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 20 پست

عزیزم

دیگه واقعا با این کارش واضحه که مرد زندگی نیست... به نظرم انرژیت رو براش نذار.

خوشحال باش که همه چیو فهمیدی و بیخیال شو.

تمام حرکات بدش به کنار.

اون جمله اش که گفته تو یکیو پیدا کردی، همین واسه کات کردن کافیه

امیدوارم آدم درست تری سر راحت قرار بگیره

عزیزمدیگه واقعا با این کارش واضحه که مرد زندگی نیست... به نظرم انرژیت رو براش نذار.خوشحال باش که همه ...

مرسی عزیزم.دیشب انقدر گریه کردم و غصه خوردم که تو این سن کسیو ندارم.هرکیم سرراهم میاد یه مشکل واضحی داره...نمیدونم شایدم من لایق عشق نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم.دیشب انقدر گریه کردم و غصه خوردم که تو این سن کسیو ندارم.هرکیم سرراهم میاد یه مشکل واضحی ...

چند سالته عزیزم؟

اینطوری فکر نکن

نمی دونم شاید حرفم کلیشه ای باشه.

اما یه چیزو توی زندگی بهش مطمئنم...

اونم اینکه هیچکس رو نداشته باشی 

خیلی خیلی بهتره از بودن با آدم اشتباه

و دل بستن به یه آدم سمی

که نه می تونی بری نه می تونی بمونی

منم قبل از ازدواج خیلی دلم می خواست یکیو داشته باشم با هم زندگیمونو بسازیم

اما خب گاهی فکر می کنم شاید اون روزها بهتر بود از الان

چند سالته عزیزم؟اینطوری فکر نکننمی دونم شاید حرفم کلیشه ای باشه.اما یه چیزو توی زندگی بهش مطمئنم...ا ...

۲۶ سالمه

همه ی دوستام دوست پسر دارن همشووون.هیچکس باورش نمیشه من تنها باشم.هربار منو میبینن میگن با کسی اوکی نشدی هنوز؟

ممکه قصدم ازدواج نیس ولی درهمون حد دوستی خوب هم کسی نمیشه.انگار طلسم شدم بخدا....حتی اون دوستاییم ک از نظر ظاهر به گرد پای منم نمیرسن دوست پسر فاب دارن...

خیلی حالم بده واقعا

این پسره هم دیشب کلی پیام داد تو اینستا.بعد من اینو فرستادم براش"براواسه خودت متاسف باش که هیچ ارزشی واسه وقت و انرژی و شخصیت ادما قائل نیستی،واسه خودت متاسف باش که حتی سر یه حرف مسخره نمیتونی بمونی و اجراش کنی.واقعا که توی گس لایت کردن استادی!افرین.

ارتباط خاصیم نبوده که بخواد جور خاصی تموم بشه.خدافظ"

بعد اومد کلی دوباره نوشت که چون تو گفتی موتور نه و ماشینمم تعمیر گاه بود من فکر کردم کنسله و چیزی نگفتم دیگه و کلی حرف زده دوباره...

من هنوز سین نکردم پیامشو

۲۶ سالمههمه ی دوستام دوست پسر دارن همشووون.هیچکس باورش نمیشه من تنها باشم.هربار منو میبینن میگن با ک ...

بابا خیلی جوانی که. بیست و شش سالگی تازه اول راهه. مردم سی چهل سال شونه میگن هنوز زوده!

جلوی این حس که « داره دیر میشه» رو هرچه زودتر بگیر. وگرنه انقدر اضطراب بهت وارد میشه که با یه آدم بیخود میری توی رابطه که فقط بگی منم با کسی ام.

سنت که واقعا کمه اصلا نگران نباش.

سعی کن تو محافل خوب حضور پیدا کنی و با آدم حسابی ها بگردی. واقعا اینستا جای خوبی برای پیدا کردن آدما نیست.

ببخشید که فضولی می کنم عزیزم، شغلت رو میشه بگی؟

بابا خیلی جوانی که. بیست و شش سالگی تازه اول راهه. مردم سی چهل سال شونه میگن هنوز زوده!جلوی این حس ک ...

اخه همه هم سنو سالام یکیو دارن.و بدم میاد وقتی بعد مدتها که منو میبینن با یه لحن طعنه داری میگن تو هنوز سینگلییی؟

من پرستارم عزیزم.

از نظر ظاهری خوبما ولی اعتماد به نفس بالا ندارم.کم حرفم هستم.دوستای زیادیم ندارم