2777
2789

خانواده میخان برن کنسرت علی زندوکیلی صداشو خیلی دوست دارم ولی اصلا سنتی گوش نمیدم و خیلی از آهنگاشو گوش ندادم چون میخاست خانواده بره گفتم میام.شماهم براتون همچین موقعیتی پیش اومده؟😁الان چیکار کنم تا روز کنسرت آهنگاشو گوش بدم؟😁

خیلی خواننده‌ی خوبیه

منم سنتی گوش نمیدم ولی دوسش دارم

آره یکم گوش کن که بعضیا رو حفظ باشی یکم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال به اصرار همسرم رفتیم کنسرت گرشاسبی

خواننده سنتیه به زور منو برد😅

اینقد از صداش خوشم اومد دوست نداشتم تموم بشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

چند سال پیش،  بعد از کرونا،  رفتم کنسرت حمید هیراد خدا میدونه چقد از صداش بدم میومد راغب هم اومد خوند افتضاح بودن سردرد و حالت تهوع شدم چون صدای خاصی که ندارن فقط بیس رو زیاد میکردن مردم خوششون بیاد 

آره قبول دارم سنتیا صداشون عالیه🤩

همشون نه

این لامصب چه چهه میزد مو به تنم سیخ میشد😅

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
😂😂رفتم کنسرتش خیلی خوب بود خیلیم سنتی نبود بیشتر شاد میخوند😍صداشم عالی بود

چه خوب. باید بری از نزدیک هنرشو ببینی

بعضی خواننده های جدید اصلا بهاش قابل مقایسه نیستن