2777
2789

من رشتم ریاضی هست....دارم به مهندسی معماری فکر می کنم...وبنظرم خیلی رشته ی جذابیه....اماا قطعا بازار کار هم برام مهمه...خودم شیراز زندگی می کنم و قراره برم تهران بخونم...بنظرتون توی پایتخت هم باشی بازم موقعیت کاری نیست براش؟ خیلی حرفای صفر و صدی این روزا شنیدم. خیلیا گفتن بازارکارش بسیار خرابه و دیگه کار نیست ولی برعکسش خیلیا گفتن برای کسی که مهارت کسب کنه پروژه های خیلی بزرگی هست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من دانشگاه تهران خونده پردیس هنر ولی کار نکرد چون معماری فقط علاقه نیست باید ذوق هنری داشته باشی اون فکر می‌کرد مثل عمرانه الان هم در همون حیطه عمران کار می کنه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
تو هرکاری مهارت مهمه خب تو شهر ما معمار یه پروژه بسیار بزرگ بیمارستانی خانمه

چه جذاب

تو شیراز هم نزدیک قصردشت یه خونه ی شیک بزرگ و سفید هست که سبک معماریش واقعا خاصه و کار یه دختره:))

ولی معماری خیلی هنری هست اگه استعداد هنری داری برواسمش مهندسیه همش هنره

آره دقیقا برای همین می خوام برم :)

کل زندگیم با هنر گذشت ولی چون نمونه دولتی ریاضی قبول شدم کسی موافقت نکرد برم هنرستان 

خواهر من دانشگاه تهران خونده پردیس هنر ولی کار نکرد چون معماری فقط علاقه نیست باید ذوق هنری داشته با ...

من می تونم بگم عاشق هنرم...!

توی خونواده ای بزرگ شدم که هم مامانم هنرمند و هم بابام هنرمند هست...

و هم سابقه ی کار با نرم افزار سه بعدی و انیمیشن سازی و هم تصویر سازی و طراحی با قلم راپید و میناکاری و کاشی کاری و....داشتم

حس می کنم معماری وسیع ترین و زیباترین رشته ای هست که می تونم بخونم

ولی معماری خیلی هنری هست اگه استعداد هنری داری برواسمش مهندسیه همش هنره

دقیقا همینه استارتر جو دانشکده هم کاملا هنریه خواهرم کلا اعتماد بنفس و ذوقشو از دست داده بود و حوصله درست کردن ماکت ها و طراحی های هنریش رو نداشت 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من می تونم بگم عاشق هنرم...!توی خونواده ای بزرگ شدم که هم مامانم هنرمند و هم بابام هنرمند هست...و هم ...

پس احتمالا خوبه برات برو نگران نباش اگه استعداد داشته باشی کارها پیدا میشه 

طراحی هم باید خیلی خوب باشه اگه نیست جدا براش کلاس برو حتی از قبل شروع دانشگاه برو