2777
2789

نمی‌دونم کسی منو یادش هست یا نه 

من به کسی که دوسش داشتم و فامیل هم بود به طور غیرمستقیم ابراز علاقه کردم سال ۴۰۱

ایشون هم گفتن نه و دلایل خودشون داشتن 

( لطفاً نگید چرا گفتی من از کارم پشیمون نیستم )

الان عقد داداشمه و البته بله برون

میخواد نیاد💔

به خاطر من میخواد نیاد واقعا ؟ انقد حالم بده سرم درد گرفته یعنی انقد بدش میاد که نبینه؟

دوبار بعدش همو دیدیم اصلا به روش نیاورد و مثل قبل بود 

ولی الان که نمی‌خواد بیاد حالم بده 💔😭😭😭😭

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بعد از اون ماجرا دیدت و مثل قبل رفتار کرده

پس مشکلی باهات نداره ، شاید مشکلی دیگه داره

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

نه بابا شاید گرفتاره نمیتونه

مگه میشه آدم مراسم فامیل نزدیک که روز تعطیله گرفتار باشه 😭

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خوی نمی‌شه از جایی بفهمی دلیل نیومدنش چیه

مثلا خواهری آشنایی به طور نامحسوسی 

اگه هم یه درصد احتمال بدیم به خاطر تو نیومده 

سعی کن فراموشش کنی 

میگن وقتی دور باشی بهتره بیشتر جذب میشه

بعدش هم برو آرایشگاه خیلی به خودت برس که خانوادش قومی کسی برن بگن وای خواهر دامادی دیدی یا فلانی که چقدر زیبا شده بود یا چقدر خانومانه رفتار میکرد

سلاممعلومه که شما رو یادمه فدات سرت ایشون بخاطر خودش نمیاد نه شما. چرا شما عذاب وجدان میگیری . ازدوا ...

سلام اوپرا جونم خوبی؟

چه خوب که اومدی 

دارم گریه میکنم 😭

همش میگم شاید انقد من بد و نخواستنی ام که حتی حاضر نشده عقد کسی که این همه باهاش دوست و رفیق بچگی بودن میاد💔

انقد احساس عذاب وجدان دارم انگار یه کار خیلی بدی کردم

قربونت برم مهربونم🤍🫂

اگه بعد از اون ماجرا دیدت و مثل قبل رفتار کردهپس مشکلی باهات نداره ، شاید مشکلی دیگه داره

آخه به نظرت آدم هر چقدر هم مشکل داشته باشه عقد کسی که این همه باهاش خاطره و ... داره نمیاد؟ 

بیخیال . شما که پشیمون نیستی. ایشون هم که گفته نه. دیگه ماجرا تموم شده دیگه حالا بهش فکر نکن. چرا حالتو خراب میکنی با این فکرا. به هر دلیلی نمیاد خب نیاد. شما از عروسی برادرت لذت ببر. 

اگر با من نبودش هیچ میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی

الان این شعرتو چجوری تفسیر کنم 💔😭