2777
2789
عنوان

میشه بیاید💔 اگه میخواید نمک بریزید نیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 64 پست

میگید دو دفعه بعد اون قضیه دیدینش بنظرم به خاطر شما نیست نیومدنش 

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

آخه به نظرت آدم هر چقدر هم مشکل داشته باشه عقد کسی که این همه باهاش خاطره و ... داره نمیاد؟

غیر از شما با کسی مشکل داره از خانواده تون؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اوپرا جونم خوبی؟چه خوب که اومدی دارم گریه میکنم 😭همش میگم شاید انقد من بد و نخواستنی ام که حتی ...

ای جونم دلم چرا گریه 

اینجوری که پسرا کل عمر باید گریه کنم

الان باید آهنگ قری بذاری همش تمرین ارایشکنی

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خوی نمی‌شه از جایی بفهمی دلیل نیومدنش چیهمثلا خواهری آشنایی به طور نامحسوسی اگه هم یه درصد احتمال بد ...

مامانش میاد شاید بگه چرا نیومد

الان عقد نیست اول بله برونه که نمیاد 

من واقعا فراموش کرده بودم ولی این که گفتن نمیاد اصلا حال منو خراب کرد تو این همه فکر و امتحان و این مراسم نشستم گریه میکنم که این حتما به خاطر من نمیاد😭

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

سلاممعلومه که شما رو یادمه فدات سرت ایشون بخاطر خودش نمیاد نه شما. چرا شما عذاب وجدان میگیری . ازدوا ...

سلام ترنج خانم خوبید؟ 

ببخشید همه تاپیک هاتون قفله آدم نمیتونه با شما حرف بزنه مگر در تاپیک دوستان. 

مگه میشه آدم مراسم فامیل نزدیک که روز تعطیله گرفتار باشه 😭

اره میشه اصلا رفتار و کارهاش را به خودت نگیر ناراحت نباش و هیچ واکنشی هم نشون نده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
بیخیال . شما که پشیمون نیستی. ایشون هم که گفته نه. دیگه ماجرا تموم شده دیگه حالا بهش فکر نکن. چرا حا ...

اصلا من کلا فراموش کرده بودم واقعا هم گفته بودم خب نمی‌خواد ولی این که گفته نمیاد این مراسم و خیلی ناراحتم کرده که واقعا انقد بدش میاد که حاضر نیست بیاد عقد کسی که این همه باهاش خاطره داره 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

سلام ترنج خانم خوبید؟ ببخشید همه تاپیک هاتون قفله آدم نمیتونه با شما حرف بزنه مگر در تاپیک دوستان.

سلام به روی ماهتون 

تاپیکام به حاشیه می‌ره وگرنه قفل نمی‌کردم گل جان

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

میگید دو دفعه بعد اون قضیه دیدینش بنظرم به خاطر شما نیست نیومدنش

دو دفعه آخه اصلا هماهنگ شده نبود 

کاملا اتفاقی بود ولی بد رفتاری هم نکرد واقعا عادی عادی

اما این که نیومده خیلی دلم شکسته میگم حتما از من بدش میاد 

غیر از شما با کسی مشکل داره از خانواده تون؟

با هیچ کس 

خانواده ام خیلی دوسش دارن 

اونم خانواده منو خیلی دوست داره 

با خودمم بد رفتاری نکرد هیچ وقت 

مامانش میاد شاید بگه چرا نیومدالان عقد نیست اول بله برونه که نمیاد من واقعا فراموش کرده بودم ولی این ...

اها پس خوبه

اگه بله برونه که یخ جوری به خودت برس خوشگل خون خودتو 

البته سنگین و خانومانه 

اگه هم فهمیدی به خاطر تو نیومده 

چقدر بچه است ولش کن بزار تو حال خودش باشه 

سلام به روی ماهتون تاپیکام به حاشیه می‌ره وگرنه قفل نمی‌کردم گل جان

بله می‌دونم. قبلی هارو خوندم البته بعضیا پاک شدن. مثلا سفر به هند خیلی قشنگ بود🥰 امسال هم سفرنامه بزار لطفاً 🤣

با هیچ کس خانواده ام خیلی دوسش دارن اونم خانواده منو خیلی دوست داره با خودمم بد رفتاری نکرد هیچ وقت

پس دلیلش شما نیستی

شاید خانواده ش نمی خوان بیان

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است