2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصشو میگین نحوه اشناییشون رو

هندوانه چشمک زن منظورته؟ 

درباره سفر در زمانه

نحوه اشنایی کدوما رو بگم؟ اسپویل میشه اینطور

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص🙂♥️

مرسیی عزیزم عشقم این همدوانه چشمک زن خلاصه عاشقیشونو میگی برام راستی بنظرت اینو ببینم یا عوضی و پولد ...

این درواقع برمی‌گردن به گذشته و داستان اشناییشون تو دبیرستان اتفاق میوفته 

و اینکه اگه وایب سافت و کیوت و گوگولی میپسندی هندوانه چشمک زن ببین ولی اگه وایب جنایی و معمایی و داستان طور و این طوریا میپسندی عوض و پولدار

این درواقع برمی‌گردن به گذشته و داستان اشناییشون تو دبیرستان اتفاق میوفته و اینکه اگه وایب سافت و کی ...

والا طبق گفته های شما این دو تا فیلم رو انتخاب کردم مرسب که راهنماییم کردی 😘😘

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

نقش اصلیا 😀 مشکی ندارم با اسپویل بوس

پسره میره به گذشته زمانی که باباش 18 سالش بوده بعد باباش عاشق یه دختره سوکیونگ اسمشه

بعد اون دختره سوکیونگ هم سفر در زمان کرده امده به جای مامانش 

حالا این پسره میخوات جلوی عاشق شدن باباش نسبت به سوکیونگ بشه تا باباش با مامانش ازدواج کنه

از اون طرفم سوکیونگ فک میکنه عشق اول مامانش همین پسره اس که عاشقشه و میخوات اون با مامانش ازدواج کنه که خودش بدنیا نیات

(ببخشید اگه بد میگم) ولی پسره نمیزاره باباش عاشق سوکیونگ بشه بعد باباش عاشق مامانش میشه

اون پسره هم عاشق سوکیونگ(همونا که سفر در زمان کردن) 

بعد گذشته خانواده اشو تغییر میده

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص🙂♥️

پسره میره به گذشته زمانی که باباش 18 سالش بوده بعد باباش عاشق یه دختره سوکیونگ اسمشهبعد اون دختره سو ...

مرسی عزیزم 😘 

افتادی زخمت 

بنظرت ارزش دیدن داره؟

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین