2777
2789

پسرم زیاد نمیخونه خیلی . بهترین غیرانتفاعی شهرمون درس میخونه که به نسبت بقیه شهریه بیشتری هم میگیره. تابستان هم شروع کردن دوازدهم چندتا درسو باهاشون کار میکنن. از مهرم ۶ روز هفته رو شبانه روزی مدرسه هستن و درس میخونن. 

الان پسرم میگه منو ببرید ی مدرسه دولتی ثبت نام کنید تا مدرسه نرم و کلاس های انلاین کلاسینو و ماز و ... ثبت نام شرکت کنم. نمیدونم چه کنم میترسم اینکار بکنم و اشتباه باشه پسرم بچه ای نیست زیاد بخونه حداقل میگم مدرسه رفتن یه اهرم فشاریه روش. چه کنم.

رشته اش انسانیه و هدفش فرهنگیان

من رشتم تحربیع امسال دوازدهمم

بستگی ب خودش داره

منم قرار نیست برم

اما مشاور دارم و کلاسای انلاین و بیرون ثبت نام کردم درسای تخصصیو

مدرسع رفتن بدون کلاس بیرون یا انلاین اشاباهه چون بدون آموزشه و از طرفی کلاسا ازمون و اینا میگیرن باعث میشه ادم ول نکنه

بببین خودش چجوری براش بهتره ولی من ترجیحم غیرحضوریه 

اما حواستون بهش باشه صبا پاشه بخونه یا مشاور بگیریت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون محور حفظی داره درساش مدرسه بره بهترهخوندیه دیگه درساش نیاز به کلاس خاصی نیست مث تجربی

چون شما میگید نمیخونه زیاد مدرسه میتونه کمکش کنه به نظم دادنو درس خوندن

هرچند دورتر ز کسان آرمیده‌تر .

من رشتم تحربیع امسال دوازدهممبستگی ب خودش دارهمنم قرار نیست برماما مشاور دارم و کلاسای انلاین و بیرو ...

گلم پسرم متاسفانه زیاد درس نمیخونه. 

برنامه مدرسه اشون اینجوره مرتب ازمون تستی و تشریحی هر معلمی میگیره. تا ۳ عصر کلاسن. ۳ تا ۱۰ شب سانس مطالعاتی دارن اخرشم هر روز یه کتاب رو تستی ازشون امتحان میگیرن. این برنامه بهتر نیست براشون تا اینکه بزارم خودشو با گوشی و این چیزا سرگرم کنه؟

حداقل تا نوبت اول مدرسه بره کلاس های انلاین خوبن اما همه درسا رو ببینه وقت کم میاد حتی اگه مدرسه نره ، پیشنهادم اینه درسایی که معلمای مدرسه رو قبول داره بره کلاس و بقیه رو نره

بزرگترین اشتباهی که در حق بچه تون انجام دادین همین مدرسه غیر انتفاعی هستش

چون مدارس غیر انتفاعی نه بین بچه ها رقابتی ب وجود میاد ک بتونن درس بخونن ن حتی معلم نای تاپ دارن 

بیشتر دبیرهایی هستن که بازنشسته شدن

من الان دوساله دانشجو فرهنگیانم مدرسه نمونه دولتی درس خوندم 

بچه هایی که مدرسه نمیومدن هیچی تا الان که هنوزه قبول نشدن و پست کنکور موندن

اینا ک میگن مدرسه نرین حرفای ی مشت مشاور زرد اینستاییه

بزرگترین اشتباهی که در حق بچه تون انجام دادین همین مدرسه غیر انتفاعی هستشچون مدارس غیر انتفاعی نه بی ...

مدرسه اش بهترین معلمای شهرمون رو داره گلم. همه ساله اگه ۱۵ تا رشته انسانی داشت از ۱۵ نفر ۱۴ نفرشون فرهنگیان رو انسانی میاوردن. و از ۱۰ نفر تجربی ۶ نفرشون پزشکی

گلم پسرم متاسفانه زیاد درس نمیخونه. برنامه مدرسه اشون اینجوره مرتب ازمون تستی و تشریحی هر معلمی میگی ...

اگه مدرسشون واقعا اینجوریه و استاداشونم خوبن بنظرم خوبه بره 

البته اگه همه استاداشون خوبن 

و اینکه شما مامانشی ببین تو خونه باشه میخونه یا نه

اگه میشناسیش نمیخونه بزار بره مدرسه و مدرسه براش بهتره چون سانس مطالعاتیم دارن...

درکل مدرسه نرفتن یا برد کامله یا باخت کامل...اگه یکم شل میگیره تو خونه نره کلا نمیخونه

سلام گلم

ببین بچه ک شک نکن یا پی پیچوندنه

یا فکر باطل قدیمی ک اره بشین خونه بهتر درس میخونی رو از دوستاش یاد گرفته 

به خیالش میشینه خونه بعدش دکتر میشه!!

قدیم این رویه جواب نمیداد زمان خود من

وای به حال الان که دیگ نهایی ملاک قبولی کنکور شده😐😐😐

من سال ۹۸ کنکور دادم

اونزمان دقیقا یسری نیومدن مدرسه

مام غیرانتفاعی بودیم ولی میگفتن مجبورید بیاید

با یه اموزشگاه قرارداد بسته بودن ک دانش اموزاش رو فقط اسمشونو بنویسن و اونا نیان مدرسه

همونزمان یه معلم داشتیم هیچوقت یادم نمیره

گفت این خط این نشون

اینا هیچی نمیشن

کنکور چیه دیپلمم نمیگیرن

بدبخت راست میگفت

نصفشون حتی شهریورم قبول نشدن!!!

🔴 الانکه معدل و نمره نهایی انقدر مهمه مدرسه نرفتن حماقته!

بفرستش یه مدرسه خوب ک بهش نمره ترم اول رو عالی بدن

بمونه نهاییش

ک خودش بشینه بخونه قبول شه

🔴🔴🔴 این نکته رو هم بگم

گلم پسرت وقتی درس خون نیست

مدرسه ایی نذار که هی میخواد کلاس کنکوری بذاره

از صبح تا شب بچه رو نگه داره !!

یه مدرسه عادی بفرست

صبح بره ظهر بیاد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من الان دوساله دانشجو فرهنگیانم مدرسه نمونه دولتی درس خوندم بچه هایی که مدرسه نمیومدن هیچی تا الان ک ...

درسته دورت بگردم منم همین عقیده رو دارم. متاسفانه دو تا از دوستاش که امسال فرهنگیان اوردن گفتن ما مدرسه نیومدیم و با تام لند و کلاسینو پیشرفتیم. بنظرم اینا خوبه فقط،و فقط،در صورتیکه دانش اموز خودش درس بخونه نه پسر من که بزور هنش باید بگی درس بخون.

گلم میشه کمکم کنید. مدرسه اش از تیرماه شروع کرده ۵ تا کتاب جامعه. ریاصی.جغرافیا. فلسفه . عربی و یه کتاب دیگه رو دوازدهم داره باهاشون کار مبکنن. هر روز ازمون میگیرن. تست ازشون امتحان میگیرن. این روش خوبه بنظرت گلم؟ پسرمو میگم در کنارش توی شهریور ک وقت ازادت بیشتره دهم یازدهم خودت بخون ولی نمیخونه. 

بنظرت برنانه مدرسه خوبه؟ چه کنم براش. بهش میگم ازمون انلاین ثبت نام کن میگه از مهر شبانه روزی مدرسه ام گوشی هم نمیزارن ببریم نمیتونم ازمون انلاین ثبت نام کنم