2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رشتم تجربیه.پرستاری میارم ولی علاقه ندارم. شااید مدیریت تهران قبول شم. نظر شما کدومه

بستگی به خودتون داره. من اصلا به رشته ی پرستاری علاقه ای ندارم.من اگر به عقب برمیگشتم. ادبیات میخوندم. یا علوم تربیتی. برا خانم فقط دبیری مناسبه

بستگی به خودتون داره. من اصلا به رشته ی پرستاری علاقه ای ندارم.من اگر به عقب برمیگشتم. ادبیات میخوند ...

مرسی

موفق باشید

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
بستگی به خودتون داره. من اصلا به رشته ی پرستاری علاقه ای ندارم.من اگر به عقب برمیگشتم. ادبیات میخوند ...

منم میخواستم روانشناسی بخونم تا آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنم

منم بین روانشناسی و علوم تربیتی موندم کدومش برای شرکت تو آزمون استخدامی آموزش و پرورش خوبه

کدوم دانشگاه خوندید و ساکن کجا هستید که کار نیست!؟

من جایی ام کلی معدن داره.معادن مهم کشور.و دانشگاه هم دولتی خوندم .دنبال کار نرفتم در واقع.دوست داشتم  معلم میشدم.

ولی هم کلاسی هام ک دنبال کار رفتن،بیکارن‌‌‌‌‌‌‌...

بازار کارش خوب نیست.

خدایا شکرت💐🙏