2777
2789
عنوان

پیدا شدن یک دسته موی گوله شده تو حیاط خونه برای دومین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میاد تو حیاط یا بالکن شونه میکنه گوله مبکنه میسپاره به دست باد 😡😡😡😡😡😑🫤

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

مثلا دعواهای الکی میدونی چرا اینو گفتم؟ چون خالم یه مدتی لای آجرای خونش گوله مو پیدا میکرد ، یه سری ...

خداروشکر برا خودم و همسرم و پسرم حرز امام جواد گرفتیم و به بازومون هست.

میاد تو حیاط یا بالکن شونه میکنه گوله مبکنه میسپاره به دست باد 😡😡😡😡😡😑🫤

حیاطش میشه پشت خونه ما و پنجره اتاق خوابشون سمت حیاط همسایه بغلی هستش.زنیکه تنبل کثیف

عه خو زودتر بگو ضد گلوله داری دیگه😁پس نگرانی نداره حله الکی به خودت استرس نده

آره یه مدت خیلی بلاها سرمون اومد.حرز امام جواد که گرفتم خداروشکر آرامش برگشت.ولی این موئه دوباره ترسوند منو

حیاطش میشه پشت خونه ما و پنجره اتاق خوابشون سمت حیاط همسایه بغلی هستش.زنیکه تنبل کثیف

هووووففف.. 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه