2777
2789
عنوان

بگید حق با منه یا نامزدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 49 پست

ببین از خدات دست برندار کار نادرست به خاطر هیچ آدمی انجام نده به همون خدا که هیچ آدمی ارزش نداره به خاطرش دست از کار پاک خدایی و درست بر داری.  سفت سر اعتقاداتت باش  همین درسته اگه به رضایت بقیع باشه حتی عزت نفست رو هم زیر پا بزاری راضی نمیشن  بیشتر پرو میشن   شک نکن عزیزم اصلا هم غصه نخور سعی کن پوست کلفت باشی  مستقل قوی باشی اون دیده بود که تو پاک و مذهبی هستی  به خاطر همین هم براش ارزشمندی  اگه مشکل داشت نباید سمت تو میومد از اول 

چرا؟ مگه خانوادم مهم نیستن؟

مگه دل اون با خونوادش مهم نیستن چرایه طرفه به مسئله نگاه میکنی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول میخواست بگیره مراسم ؟منظورم شاید چون به قول خودش هزینه زیاد کرده میخواد بهونه بیاره اصلا نگیر ...

نه مجلس رو که میگیره، ولی میگفت اگر قرار باشه مختلط نگیریم دیگه فلان هزینه رو نکنیم فایده نداره. یه تالار درجه دو سه امتخاب میکنیم. سر هزینه اش نیستا که بخواد بهونه بکنه اینپ مطمئنم 

اون ندید منو از اپل؟ خانواده منو نمیشناخت؟ حجاب منو ندید؟

تو ندیدی اونو ازاول خانوادشو چی میگم چته خداوکیل 

ببین بخوای همیشه ازدید خودت نگاکنی زندگیو باختی یکم انعطاف داشته باش

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

تو ندیدی اونو ازاول خانوادشو چی میگم چته خداوکیل ببین بخوای همیشه ازدید خودت نگاکنی زندگیو باختی یکم ...

چرا من خودشو دیدم اما شرایطم رو‌ گفتم. اون اوکی بود. گفتم من مهمونی مختلط میام اما با پوشش خودم، هیچوقتم مشکلی در این موزد نداشتیم اون میکه سر عروسی تو کوتاه بیا. من حرفم اینه من کوتاه هم بخوام بیام چجوری چشم تو چشم خانواده و فامیلام باشم؟ منی که حتی به خاطر فرهنگ خانوادگی تو بعضی عروسی ها نمیرقصیدم

میگم بین مختلط گرفتن و نگرفتن با دومی راحت نیستی؟

معلومه که نه، چرا باید بین این دو حالت رو انتخاب کنم؟ یه بار قراره ازدواج کنم عروسی رو میخوام. عروسی خوب هم میخوام چون جهاز خوب میبرم، مختلط نمیخوام 

مردا جدید چرا انقد ننر شدن قدیما اصلا تو این مسائل دخالت نمیکردن

صحبت کردن راجع بهش ک ننر بودن نیست! مراسم اونم هست حق داره نظر بده

نمیگم کارش درسته ک الان گفته

در این مورد حق با اسیه

من کلا میگم تفس کارش ک نظر میده اشتباه نیس

چرا من خودشو دیدم اما شرایطم رو‌ گفتم. اون اوکی بود. گفتم من مهمونی مختلط میام اما با پوشش خودم، هیچ ...

ببین اگه خانوادش همفکر خودتون از نظر اعتقادی نباشن بعدها اذیت میشی، الانم حرف بدی نزده فقط نظرشو گفته و اونچه که دلش می‌خواسته رو بهت گفته، دیگه دیده ناراحت شدی کوتاه اومده، خیلی هم بزرگش نکن که بعدها نتونه باهات راحت حرف دلشو بزنه، همین حرفها رو تو شرایط مناسب بهش بگو از دید خانواده و.... 

ببین الان من خودم خانواده همسرم خیلی مذهبی هستن وقتی میرم اونجا مانتو بلند و پوشش مناسب، ولی خودم درحد نرمال هستم یعنی زمان های دیگه مانتو کوتاه میپوشم و پوشش متعارف خودم 

ببین اگه خانوادش همفکر خودتون از نظر اعتقادی نباشن بعدها اذیت میشی، الانم حرف بدی نزده فقط نظرشو گفت ...

نه با خانواده اش مشکلی ندارم. از این لحاظ مثل همیم. خانواده نامزدم مذهبی بسیار منعطفن. یعنی برای خانواده اش مهم نیست مراسم مختلط باشه یا نباشه. اونا حجابشون رو میذارن