2777
2789
عنوان

حس میکنم توقع بی جا دارن

192 بازدید | 20 پست

خانوادم بهم میگن تو بخوای با جنس مخالف در ارتباط باشی باید اول بیاد با ما صحبت کنه بگه میخواد باهات بگرده اگه ما تاییدش کردیم تو میتونی باهاش بگردی آخه اونایی هم که خانوادشون در جریانن یه مدت باهم گشتن مطمئن شدن میخوان باهم ادامه بدن بعد خانواده ها رو در جریان گذاشتن😑

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من که وقتی فهمید میگفت اول باید بریم محل کارش و محل زندگیشون تحقیق بعد ادامه بدی😐😐😐منم کات ...

دقیقا اونا هم همینو میخوان😑😂

چه خانواده روشنفکری داری

منم خانوادم خیلی میخواستن روشنفکر بازی در بیارن

بعد من همیشه به خاطر کارای بدشون میپیچیدم به پرو پاشون اونوقت خالم اینا میگفتن اگه این دوست پسر داشت سرش به پسره گرم میشد به شماها گیر نمیداد

فکر کن هر چی دین و مشاور و اینارو بردن زیر سوال راه حلو ببین

خلاصه دخترخاله هام یه بیست تا دوست پسر عوض کردن

الان که چهل سالشون هست مامانشون میگه دخترای من تا روز خواستگاری شوهرشونو ندیده بود و دست یه پسرم بهشون نخورده بود خیلی پاک بودن

حالا فکر کن دخترش کل شهرای ایران و کشورارو با پسره گشته بودا

بنظرم خانوادت درست میگن

آخه چندماه باید با طرف بگردی بعد خانواده اونا از ب بسم الله می‌خوان پسره بیاد بگه 

من که مجبور شدم کات کنمتو اگه وارد رابطه شدی سفت و سخت حواست باشه اصلا بویی نبرن

منم مجبوری کات کردم 😑😂

روشنفکر نیسن یه چیزی میگن که نشهوگرنه فقط خواستگار سنتیه که مستقیم میره سراغ خانواده

نه بابا من تو فامیل داشتیم پسره رفت به مادر پدر دختره گفت ما زیر نظر شما رفت و آمد کنیم همدیگرو بشناسیم بعد ازدواج کردن 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
نه بابا من تو فامیل داشتیم پسره رفت به مادر پدر دختره گفت ما زیر نظر شما رفت و آمد کنیم همدیگرو بشنا ...

مطمئن باش از قبل با دختره بوده

وقتی لو رفتن اومده با خانواده دختره صحبت کرده