2777
2789

اکه تاپیک قبلیو نخوندید یه خااصه بگم 

پنج ساله ازدواج کردم و همیشه خیلی قانع و کم خرج بودم 

همیشه ارزون ترین کفشا ارزون ترین مانتو ها 

تازه دانشجو معلم شدم و حقوقمم برا شوهرم میریختم چون میگفت میخوام معدل حسابم بره بالا و هرچی پول میخوای بگو 

دیروز تولدم بود و هیچ کاری نکرد برام حتی اگه یه کیک میخرید من راضی بودم 

اصل داستان:

امروز هم صبر کردم گفتم شاید میخواد سوپرایز کنه ولی از سرکار اومد و خیلی عادی 

منم گفتم درستت میکنم 

یذره سرد برخورد کردم و گفتم خودت غذارو داغ کن برا منم نسکافه درست کن سر و صدا هم نکن میخام درس بخونم

گف باش

بعد گفتم یکم لوازم ارایش میخوام بریم بخریم

نزدیک دو تومن لوازم ارایش گرفتم و هیچی نگفت 

خیلی خنده داردبود مثلا میگفتم خط چشم میخوام فروشنده ۳ مدل نشون میداد گرون ترینشو برمیداشتم برعکس قبلا که ارزون ترینو برمیداشتم

بعد گفتم کفشم ندارم رفتم ۷۰۰ تومن کفشم خریدم 

فکر کرد میگم بریم خونه 

بعد گفتم عه اینجا کت شلوار اداری برم بپوشم فقط ببینم بهم میاد یا نه 

رفتیم و یه کت شلوار پوشیدم گفتم خوشگله چند 

فروشنده گفت سه و نیم 

شوهرم جا خورد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نزدیک دو تومن لوازم ارایش گرفتم و هیچی نگفت خیلی خنده داردبود مثلا میگفتم خط چشم میخوام فروشنده ۳ مد ...

باز خوبه خریده

شوهره من بود میگفت گمشو بابا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

و تو چه می دانی از انتظار از ثانیه هایی که در انتظار دیدن یک متن سپری می شود از سردرگمی و سرگردانی که تو را ناچار به خواندن متونی در باب روزمرگی می کند با من از بردباری و شکیبایی سخن مگو من موهای خویش را در همین راه سپید کرده ام 

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
و تو چه می دانی از انتظار از ثانیه هایی که در انتظار دیدن یک متن سپری می شود از سردرگمی و سرگردانی ک ...

زیباترین و شاعرانه ترین و تنها متن زیبای انتظاره یه کاربرتو نینی سایت بود که شنیدم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

زیباترین و شاعرانه ترین و تنها متن زیبای انتظاره یه کاربرتو نینی سایت بود که شنیدم

این کلمات از سینه سوخته ام برخواسته بودند و همین سبب شد که مورد پسند شما قرار بگیرند🫠

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

بخدا نه من مژه و ناخون میکارم که هرماه خرج کنم 

نه مو رنگ میکنم 

فقط میرم ارایشگاه ابرو اصلاح میکنم اونم زیر صد تومن میشه 

یه دوره میکاپم رفتم قبلا و وسایلم دارم حتی تو عروسیا خودم خودمو میکاپ میکنم پول ارایشگاهم نمیدم 

بخدا دوستام همه کم کم ماهی پنج تومن فقط پول ارایشگاه میدن 

حس میکنم این کم خرج بودنم خیلی پر روش کرده بود

من گرون ترین مانتوم زیر یه تومن بوده همیشه 

بعد شوهرم گفت خب مدل ارزون تر ندارید خیلی سنگینه 

فروشنده دو تا مدل اورد پوشیدم گفتم نه نمیپسندم همون اولی 

دیگه مجبور شد بخره 

بعد گفتم کیفم میخوام این ترم کیف خوب ندارم 

کیفم گرفتم ۷۰۰ 

رفتیم خونه خیلی خشک و خالی گفتم مرسی 

درصورتی که قبلا یه چیز کوچیک که برام میخرید کلی تشکر میکردم و میگفتم مرسی عشقم و اینا 

تو دلم گفتم دیگه از این خبرا نیست😂😂

حس میکنم خودشم فهمید که ناراحت بودم و داشتم تلافی میکردم