2777
2789
تربیت معلم دادین یا آزمون استخدامی؟

آزمون استخدامی ماده 28

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه درآمد بخور نمیره میخوای،بیا معلمی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خوبه شکر

حقوقش بیشتر بود بهتر بود

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
خوبه شکرحقوقش بیشتر بود بهتر بود

واقعاااا حقوقش کمه😭😭😭

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
چه مقطعی هستی من یه بار پیش اومد خیلی اذیت شدم جیغ و داد و گستاخی فراوان مقطع راهنمایی

دبستانم . ولی دست خودمه برم کدوم مقطع . 

چون معاونم نه معلم 

دبستان فقط عشقه و خوشحالی و ذوق بچه ها

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اره عشقم خیلی شغله خوبیهمن معلم پیش هستم و راضی ام

معلم پیش اول و دوم؟ 

آزمون داره؟! 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

ببخشید میتونم راجب امضاتون بپرسم؟ چی باعث شد حالتون خوب نباشع؟

عشقم جلو چشمم خطبه عقد براش خوندن 

من فیلم بردارش شدم 

هم زندگی من سوخت هم اون نابود شد هم زنه بیگناهش و هم بچش . 

داره طلاق میگیره