2777
2789
اره خب واقعا ۶ ساعت در روز اونم نصفش به خندیذن و حرف زدن با بچه هاست الانم به لطفا پزشکیان بیشتر از ...

فکر میکنی نیاز به تخصص نداره از همون اموزش بگذریم که خودش به تخصص و مهارت نیاز داره 

انقدر بچه های مشکل دار هستن که اتفاقا کار باهاشون کار هرکسی نیست من از دانش اموز اوتیسم خفیف و بیش فعال  تا دانش آموزی که بخاطر مشکلاتی که داشت اصلا صحبت که هیچ حتی نگاهم نمیکرد داشتم حالا فکر کن دوسه تا بچه اینجوری باشه در کنار ۳۰ وخورده ای بچه دیگه که اونام هر کدوم مشکلات خودشون رو دارن یا بچه طلاقن یا پدر و مادر اختلاف دارن، مادر یا پدر ول کردن رفتن ،خواهر برادر معلول ذهنی، پدر زندانی و...دارن بخوای به اینا درس بدی باید یه پا روانشناس باشی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم والا ، من حرف حق میزنم ولی بعضیا ناراحت میشن هر چند مهم نیست

رفتارت دوحالت داره!

یا دوس داشتی معلم بشی نشدی!

یا یکی اطرافته که خیلی حسودیشو میکنی و معلمه!

غیر اینا توسرم نمیره!

رفتارت دوحالت داره!یا دوس داشتی معلم بشی نشدی!یا یکی اطرافته که خیلی حسودیشو میکنی و معلمه!غیر اینا ...

بعضیا تجربه بدی از معلم های زمان تحصیل خودشون داشتن 

من اولیا داشتم اول سال گریه میکرد شما میخواد با بچه من فلان طوری رفتار کنید حالا ما بچه رو هم ندیده بودیم تاحالا😂

بعد که باهاش حرف زدم گفت من فلان تجربه بد رو خودم داشتم نمیخوام بچه ام هم داشته باشه

مهندسی رو به پزشکی نچسبون که هرکی بره کنکور ریاضیو سفید تحویل بده مهندسی مجاز میشه!

خانم عزیز این حرف شما رو بقیه زیاد میزنن

اول اطلاعات کسب کنید 

کی گفته هرکی رشته ریاضی رو سفید بده قبول میشه؟

منظورت مهندسی پیام نور و آزاد؟ک بدون کنکور هم میشه رفت 

ولی دانشگاه های امیرکبیر،علم و صنعت،فردوسی برای کامپیوتر رتبه های دو و سه رقمی میخواد

بعدشم خودت خوب میدونی درسای رشته ریاضی چقدر سخته همون ریاضی و فیزیک و شیمی شو طرف سی درصد هم بزنه،هنر کرده هم درسای دانشگاش سخته عملا چیزی به اسم دروس حفظی نداره،اکثرش محاسباته برا همین هم داوطلباش کمه حالا بازار کارش سخت پیدا میشه،به دلیل خروجی بیش از حد مهندس های با سواد و تجربه پایین و دانشگاه های بدون کنکوره که گند زدن توش

خانم عزیز این حرف شما رو بقیه زیاد میزنناول اطلاعات کسب کنید کی گفته هرکی رشته ریاضی رو سفید بده قبو ...

اطلاعاتم کامله سالهاست انتخاب رشته انجام میدم!

من نگفتم مهندسیای تاپ!

مهندسی پیام نور و ازادم خیر،اتفاقا ملی!

علمه ولی اینا بلدش نیستنخانم باتجربه بالغه عاقله نهال تا وقتی رشد نکرده باید مواظب روش رشدش باشی کود ...

عزیزم برای من واقعا معلمی فرقی با شغل های دیگه نداره، تمام حرف های شما متین و درست ولی این برای چه زمانیه؟ برای زمانی که معلم شریف و مسئولیت پذیر باشه، قسم میخورم من هنوز که هنوز با بعضی از معلمام که زنده هستن در ارتباطم و هر وقت میبینمشون نهایت احترام رو براشون قائلم چون واقعا معلم بودن

الان وضعیت آموزش و پرورش چطوره؟ خودت بهتر از من میدونی از هر ده معلم ۷ تاش بدرد نخوره و صلاحیت نداره همیشه حق به جانبه خودش رو با معلمای فنلاند و دانمارک مقایسه میکنه از نظر رفاه معلما ولی با خودش نمیگه که اون معلم توی فنلاند مسئولیت پذبره با کفایته( طرفم معلمای بدرد نخور و بی سوادن نه همه معلما ، اونایی که خودتون میدونید) معلما خودس باعث شدن توی حاشیه باسن همیشه چون همیشه حق به جانبن همیشه نق میزنن بیشترش هم مقصر دولته که کیلویی معلم استخدام میکنه از اخوند گرفته تا خانم توی خونه اصلا ملاکی هم نداره استخدامیش( دوباره تاکید میکنم منظورم معلمای بی سواد و بی ادبه) 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

رفتارت دوحالت داره!یا دوس داشتی معلم بشی نشدی!یا یکی اطرافته که خیلی حسودیشو میکنی و معلمه!غیر اینا ...

دخترم من سنم از حسادت و معلم شدن گذشته، حقوق و شغلم از نظر درآمد خیلی بیشتر معلمیه و فیلدی هست که دوسش دارم ، کامنت بالای من رو بخونیم متوجه منظورم میشید . 

اطلاعاتم کامله سالهاست انتخاب رشته انجام میدم!من نگفتم مهندسیای تاپ!مهندسی پیام نور و ازادم خیر،اتفا ...

به دانشگاه صرفا رفتن نیست ، والا آموزگار ابتدایی هم آزاد هست بحث سر کار رفتن رشته هاست ، اینم بگم زمان من مهندسی رفتن بشدت سخت بود و رقابت زیاد زمان من کیلویی نبود

شغل سختیه؟ شده دانش آموز راه نیاد جیغ و داد و سر و صدای زیااااادگستاخی چه جوری کلاستونو مدیریت میکرد ...

نه عزیزم سخت نیست. 

البته من با دبیرستانی ها سروکار دارم که بزرگ و عاقل هستن. اگه بهشون احترام بذاری، توهین نکنی و در عین جدی بودن و اهمیت دادن به درس، سخت گیر و بد اخلاق نباشی، اونا هم باهات راه میان و لجبازی نمی کنن. 

توی تمام سال های کارم، فقط 2 مورد بود که دانش آموز یه کم تند برخورد کرد و البته بعدش هم خودش متوجه اشتباهش شد. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عزیزم برای من واقعا معلمی فرقی با شغل های دیگه نداره، تمام حرف های شما متین و درست ولی این برای چه ز ...

خب همه شغلا اینی که میگید دارن 

چرا از خطاهای پزشکی نمیگید چرا از این که فقط الکی دل مریض پاره میکنند تا پول الکی بگرین از کارمندایی که قشنگ نصف روز سیستم قطعه یا وقتی حال ندارن یه امضا کنن کار ارباب رجوع راه نمیندازن از مهندسایی که رشوه میگیرن یه پروژه که هنوز تمام نشده پایان کار امضا میکنن پول متریال درجه۱ میگیرن ولی با درجه۳ کارشونو راه میندازن

پای حرف تک تک کسایی که گفتم بشینی شغل فعلی با شغل مشابه تو یه کشور اروپایی یا آمریکا مقایسه میکنند

این ها اشتباه نمیکنند؟ اونا حقوق نابجا نمیگیرن

استخدامی همه جای کشور پارتی بازیه باور کن که اگه کسی تو اون دم دستگاه نداشته باشی راهت نمیدن خیلی جاها تو کشور کیلو کیلو الکی استخدام میشن

چرا اونا رو نمیبینید