2777
2789
عنوان

پارتنر زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 99 پست

فکر کنم باید تو خرجشو بدی:)

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندونارو میتونه درست کنه کامپوزیت و لمینت و ..

موهاشو هم میتونه درست کنه به تیپشم میتونه برسه و هیکلشم بره باشگاه

ببین ادمه خوبیه یا نه؟؟ظاهرشم باید در نهاتی به دلت بشینه ه دله خودت نه طبق معیار زیبایی و به نظر بقیه

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

میگه کات کنیم خودکشی می‌کنه و من امید آخرشم

خب زودتر ولی کنی بهتره خودکشی نمیکنه یچی گفته 

از اوناس که بسختی میشه دست به سرش کرد بگو بابام فهمیده گفت میکشمت گوشی دستت ببینم دست به سرش کن

در حدی که دندون هاشو کج باشه؟

دندون کج درست میشه با ارتو و کامپوزیت

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

واسه منم، ولی اخلاقشو خیلی دوستدارم هرکجا باشه بهم بی توجهی نمیکنه، یه ساعت پیش مریض بود داشت سرم میزدن رگ دستاش بازم داشت با من چت میکرد

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

واسه منم، ولی اخلاقشو خیلی دوستدارم هرکجا باشه بهم بی توجهی نمیکنه، یه ساعت پیش مریض بود داشت سرم می ...

خب باید در حدی باشه که روت بشه باهاش یه بیرون بری