2777
2789

من یبار رفتم دست بدم طرف دست نداد یعنی حواسش نبود کاش زمین منو مسخورد اخه چند نفر دونجا بودن رودربایستی داشتم باهاشون

جریان مال کلاس دهمم ایناس بعد یه اکیپ بودیم جرات حقیقت بازی کردیم بعد یکی از پسرا اومد گفت آره من چند وقتیه از یکی از این جمع خوشم میاد اونم فلانیه منظورش من بود منم گفتم منم همینطور ولی اون داشت اذیت میکرد و دروغ گفته بود تا حالا تو عمرم انقدر ضایع نشده بودم

خودم نه ولی رفیقم تعریف میکرد که اومدم از در عقب اتوبوس سمت خانوما سوار شم با یه حرکت ورزشی پله رو دوتا یکی کردم 

پام لیز خورد با ساق پا محکم رفتم تو پله مثه پشمک کف اتوبوس پهن شدم

اتوبوس ام پر دختر

گفت به روی خوذم نیاوزدم که ساق پام له شده

پاشدم از اتوبوس اومدم بیرون رفتم اوطرف خیابون رفتم ته یه کوچه نشستم گریه کردم😜🤣🤣🤣

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.