2777
2789

امروز دوستم اینجا بود از فکرش در نمیام ما الان چهل سالمونه هر دو تو یه دانشگاه بودیم این دوستم جوری بود خیلیا تو دانشگاه عاشقش بودن بعد دانشگاه بیرون دانشگاه با یه پسری دوست شد که کاش نمیشد عاشق پسره شد انگار طلسم شده بیشتر از دوازده سیزده سال دوست بودن دو سال پیش پسره ولش،کرد الان دو سال میگذره هنوز دوستم فراموشش نکرده به بهانه های مختلف ماهی یه‌بار به پسره پیام میده اونم یا جواب نمیده یا سرسری جواب میده اینا رو هر دفعه دوستم برام تعریف میکنه امروز یه چیزی دوستم گفت اشک تو چشام جمع شد حس،میکنم دوستم دیوونه شده الان براتون میگم 

اینم بگم که دوستم هنوز طاهر خوبی داره یه سال بعد جدایی از دوست پسر سابقش با یه دندونپزشک که جدا شده دوست شده ولی هنوز عاشق دوست پسر سابقشه برای همین قصد ازدواج دیگه نداره یعنی میگه من الان با این دکتره ازدواج کنم اگه کامران برگرده چیکار کنم میخاد یه راهی برای برگشت اون بزاره 

الان‌میگم امروز چی گفت که خیلی ناراحت شدم 

ماشالله 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میگی؟

بعد میگید چرا نمیاین تاپیکمون 

چون قطره چکونی تعریف میکنید

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

امروز بهش گفتم موهات خیلی بلند شده بیا پایین موهاتو کوتاه کنم یهو ناراحت شد گفت نه کامران موهای منو خیلی دوست داره اگه برگرده بگه همو ببینیم ببینه موهامو کوتاه کردم عصبانی میشه 

منم گریم گرفت به زور جلو خودمو گرفتم آخه پسره رفته ولی این هنوز تو فکر اینه موهاشو براش کوتاه نکنه خیلی غمگین شدم فکر کنم دوستم دیوونه شده 🥲

ماشالله 🌹

یا مثلا دو ساله رفته این هر ماه یه چرت و پرتی به بهانه های مختلف به پسره مسیج میزنه مثلا یه طومار مینویسه مثلا پسره فقط،مینویسه سلام همونو اسکرین میگیره نگه میداره به من هر وقت که همو دیدیم نشون میده واقعا دلم اتیش،میگیره 

ماشالله 🌹

خیلی دیوونه شده اولا میگفتم خوب میشه ولی اصلا بعد دوسال بهتر نشده اصلا از رابطه جدیدش چیزی نمیگه همش از آدم قدیم حرف میزنه 

حالا امروز،میگفت میخام برم نزدیک محل کارش جایی که میاد رد میشه ببینمش انقد بهش،گفتم‌نرو باهات بد برخورد میکنه 

خیلی پسر آشغال و بدیه میترسم دوستمو ببینه باهاش دعوا کنه 

ماشالله 🌹