2777
2789
آفرین .الان فقط روی خودت کار کن .هر چقدر میتونی روی حال خوب خودت تمرکز کن مطمعنم یه پسر عالی باشخصیت ...

من دانشگاهم سالهاس تمام شده 

بخاطر دلایلی شاغل نمیتونم بشم 

اما تو هنوز سنی نداری 

عین من زندگیتو نابود نکن 

من دانشگاهم سالهاس تمام شده بخاطر دلایلی شاغل نمیتونم بشم اما تو هنوز سنی نداری عین من زندگیتو نابود ...

میدونی ما جفتمونم شدید مغروریم .یکم تب این دوس داشتن بخابه میترسم غرورمون کارردستمون بده .

خاستگاری هم کرده از پدرم اول حسم میگفت به هم برگردیم ازش وقت خاستم تا جواب بدم اگ مثبت بود جوابم پشتش وایسم خانوادم راضی شن .تو دلم میگفتم برگشتیم به هم .ولی فردادمیخام بگم ک نمیشه بره سراغ زندگیش منم تا اخر تو دلم نگهش دارم 

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشدم 

ولی کراش زدم فراوان🤣🤣

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

اره به حس عمیق از ته دلت

دلت میخواد کنارش باشی دستش بگیری هی دلتنگ میشی فقط اونو میخوای براش معشوقه میشی 

بدترین هم باشه دوسش داری 

از یه آهنگ صداش ذوق می‌کنی 

خیلی چیزا 

ولی فقط خوشبختی سالم بودنش میخوای حتی به قیمت نبوده خودت

نرسیدیم بهم دیگ حیف عشقمون دوطرفه بود واقعا💔🥲

کاربر قدیمی هستم اکانت دیگ یه هفته تعلیقه😁😁

میدونی ما جفتمونم شدید مغروریم .یکم تب این دوس داشتن بخابه میترسم غرورمون کارردستمون بده .خاستگاری ه ...

من شرایط رو نمیدونم 

شاید اگر اونجا بودم بهتر راهنمایی میکردم 

اما از خدا بخواه درستترین تصمیم رو بت نشون بده 

من خودمو میشناسم 

آدمی نیستم به کسی خیلی بها بدم 

زود آدما رو  از ذهنم میذارم دور 

میدونم اگر ذهنم مشغول زندگی خودم میشد از یاد میبردمش 

اما خب تو میگی اینجوری نیس 

شاید چون سنت کمه