2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیان

356 بازدید | 51 پست

بچه ها من تقریبا توی یک خانواده مذهبی بزرگ شدم و اعتقادات خودمو دارم 

و نماز میخوندم همیشه برای ارامش و اعتقاد خودم اما مادرم از بس از بچگی منو تحت فشار گذاشت کلا زده شدم از مذهب هر شب سر نماز خوندن با من جرو بحث میکرد هم اذان میداد میگفت پاشو نمازتو بخون من خودم میخوندم هر وقت حال داشتم یا بیکار بودم قضا نمیشد نمازم اما مادرم از بس الکی گیر میداد. از سرکار میومدم نمیزاشت ی نیم ساعت استراحت کنم هی میگفت برو نمازتو بخون همین باعث شد من دیگه نماز نخونم انگار لج کردم خیلی اذیت میشدم با اسرار الکی مادرم 

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

خب حالا الان اگر لجبازی کنی مادرت ضرر میکنه به نظرت یا خودت؟ مادرت از ترس اینکه تو نماز نخونی این کارو کرده فکر کن که روش درست ترغیب به نماز رو بلد نبوده در واقع. این دیگه لجبازی نداره که نذار شیطان با این دلیل ها بهت غلبه کنه هیچ چیز مثل نماز بینی شیطان رو به خاک نمیماله

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش درست نبوده. ولی شما بخاطر خودت نماز بخون نه برای کسی. پادکست های استاد شجاعی رو گوش کن تو تلگرا ...

نمیزاره میگه هم اذان داد بخون دیونم میکنه 

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

شما خواهر منی با این تفاوت ک پدر و مادرم جفتشون مثل مامان شمان 

چقد سر این موضوع باهاشون دعوا کردم 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

درکت میکنم واقعا آدم ناخواسته ناخودآگاه زده میشه 

اینم یجور امتحان خداعه ولی خداروشکر کن این یکی زیاد سخت نیست 

تو بخاطر خدا نماز بخون و ارتباطتو به هر طریقی حتی با خندوندن یه بچه کوچولو یا پشت سر بقیه خوب حرف زدن نزدیک کن و از هر فرصتی واسه این نزدیک شدن استفاده کن چون هیچ چیزی بالاتر این نیست /:

اگه خانوادت منطقین باهاشون توعم منطقی صحبت کن 

همین‌مادر تو‌ دوران بیماری به زور بهتون دارو میداد وقتی بچه بودین

چرا از داروهای دوران بیماری زده نشدین؟

نماز اول وقت اثراتی داره که باهیچی دیگه قابل قیاس نیست

مرحوم ایت الله بهجت بااون مقامات عرفانیشون وقتی میدیدن وقت اول وقت داره میگذره ونمازشون داره به تاخیر میفته فرزندشون میگن رنگ رخسار مبارکشون تغییر میکرد وبشدت مضطرب میشدن...

چی میدونستن این بزرگان؟؟

آقا هستم

از همین امشب بخون :)

با خودت آشتی کن عزیزم... نماز نخوندنِ تو که به مادرت آسیبی نمی‌زنه که از لجِ اون نمی‌خونی...

آسیبش برا توئه!

به خودت آسیب نزن و خودتو دوست داشته باش

لایک کنید. حال می‌ده

خب حالا الان اگر لجبازی کنی مادرت ضرر میکنه به نظرت یا خودت؟ مادرت از ترس اینکه تو نماز نخونی این کا ...

کلا زده شدم از بس گیر میداد میدونم خودم ضرر کردم

درکت میکنم واقعا آدم ناخواسته ناخودآگاه زده میشه اینم یجور امتحان خداعه ولی خداروشکر کن این یکی زیاد ...

میخام بخونم ولی میخام بهش بگم بهم نگو چ ساعتی بخونم چون اذیت میشم

نمیزاره میگه هم اذان داد بخون دیونم میکنه

خب خیر دنیا و آخرت تو نماز اول وقته.
نماز اول وقت به آخر وقت فضیلتش مثل آخرت به دنیاست. یعنی نماز اول وقت مثل آخرته اینقدر ارزشمنده.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.