2777
2789
عنوان

بین این دو نفر کدومو انتخاب میکنین

119 بازدید | 17 پست

دو تا آقا
یکی کارمند فقط ماشین داره اخلاق خوب ظاهر خوب 

یکی نمایشگاهی وضع مالی عالی اخلاق خوب ظاهر خوب

(من کسی نیستم بقیه رو قضاوت کنم گناه نباشه ولی تحقیق کردیم میگن خانواده دومی نزول خورن)

(چیز بدی راجب خانواده اولی نشنیدیم)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولی

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃اگه میخوای بیشتر دلیل حجابو بدونی این تاپیکمو بخون: دلیل و فلسفه ی حجاب

خانواده اولی بهتره خب به نظرم عموی منم همیشه دعوا میکرد با خانواداش نامزد ایناش رفته بودن از همسایه ها پرسیده بودن گفته گفته پسرشون قلیون میکشه و نمیدونم دعوا میکنه اینا خلاصه دیگه بهم خورد

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀

خانواده دومی که نزول خورن

حرف زیاده پشت هر کسی حسودا وقتی از وضعیت مالی کسی میسوزن ربطش میدن به این چیزا

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

فقط همین ؟ پول و ظاهر؟

خود دختر و خانواده اش در چه سطحن؟

موقعیت اجتماعی و تحصیلی و شغلی و .... دختر

تفاوت سنی

از لحاظ مذهبی و تفکرات سیاسی و اعتقادی، دو طرف با هم سازگارن یا نه، هم راستا بودن ارزش ها مهمه

از لحاظ اعتیاد و صداقت، میزان وابسته بودن به خانواده، سلطه گر بودن یا نبودن خانواده، روابط بین اعضا خانواده، کنترل خشم، بددهنی، مسئولیت پذیری، حمایت گری، ثبات اخلافی، عادت های سالم و ناسالم، ارتباط با دوست و فامیل و خانواده، هم راستایی سبک زندگی و .... بررسی بشن

فقط همین ؟ پول و ظاهر؟خود دختر و خانواده اش در چه سطحن؟موقعیت اجتماعی و تحصیلی و شغلی و .... دخترتفا ...

خود دختر و خانواده اش در چه سطحن؟ در سطح خانواده پسر

موقعیت اجتماعی و تحصیلی و شغلی و .... دختر---------- هر دو کادر درمان

تفاوت سنی------------ یک سال

از لحاظ مذهبی و تفکرات سیاسی و اعتقادی، دو طرف با هم سازگارن یا نه، هم راستا بودن ارزش ها مهمه----------سازگارن

از لحاظ اعتیاد و صداقت، میزان وابسته بودن به خانواده، سلطه گر بودن یا نبودن خانواده، روابط بین اعضا خانواده، کنترل خشم، بددهنی، مسئولیت پذیری، حمایت گری، ثبات اخلافی، عادت های سالم و ناسالم، ارتباط با دوست و فامیل و خانواده، هم راستایی سبک زندگی و .... بررسی بشن------- مشکلی ندارن

خود دختر و خانواده اش در چه سطحن؟ در سطح خانواده پسرموقعیت اجتماعی و تحصیلی و شغلی و .... دختر------ ...

خب اینکه همه چیز شد مثبت و هر دو دقیقا مثل هم

مگه میشه دو تا پسر در دو خانواده مختلف، همه چیزشون دقیقا مثل هم باشه