2777
2789

دارم واسه کنکور میخونم نمیتونم برم سرکار وقتی هیچیی بلد نیستم و مدرک هیچی ندارم حتی یه منشی ساده ام نمیتونم بشم نه دوست دارم نه وقتشو دارم برم فروشنگی شاگردی کنم برا بقیه و واقعا در ماه یه سری خرجایی رو دارم همه ی دخترا دارن خب منم ادمم خیلی از وسایلم شامپوهام تموم شده باید برم بخرم واقعا نیاز دارم

بابامو با اینکه پولشو داره هیچ وقت روش حساب نکردم و نمیکنم چون همیشه سرم منت میذاره اون هیچی

نامزدمم وضع مالیش خوبه همین دیروز باهم رفته بودیم بیرون داشت تعریف می‌کرد میگفت هرماه فلان قدر میدم به مامانم خرجای خونه با منه و فلان دوتا شغل داره کارگذار گمرکه وکیله وضعش خب خوبه

دو ماه پیش شماره کارتمو گرفت ۱ تومن بهم داد انگار صدقست

از اون موقع تا الان هیچی 

الان من هیچی یک هفته دیگه تولدشه من چجوری واسش کادو بگیرم؟

روم نمیشه خودم به زبون بیارم بگم بهم پول بده

واقعا مرد ارزشش به چیه چرا من حمایت ندارم از طرفشون😔

:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای شوهر یا نامزدی که پول بهت نمیده تولدش لازم نیست هیچی بدی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

با این نامزد به هم بزن

بعد ازدواجم میخواد پولاشو بده مادرش به تو هیچی نده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عقدین؟ بنظرم خودت کارگری من ولی تا ازدواج نکردی دستتو جلو کسی دراز نکن

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

با این نامزد به هم بزنبعد ازدواجم میخواد پولاشو بده مادرش به تو هیچی نده

اخه دوسش دارم 

اینم تنها شانسمه 

انقدر تو خونه بهم گفتن بیخ ریشمون موندی و فلان دیگه نمیتونم با نامزدم کات کنم ولی ای کاش یکم بهم حواسش بود یکم حمایتشو داشتم

:)