2777
2789
عنوان

ازدواج خوب🤵‍♂️👰

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 34 پست

صبر کنید خودش بپسنده 

مثلا یک همکلاسی ، همکار ، تو فلان گروه کوهنوردی و.... 

یکم اجتماعی باشه آدم مناسب سلیقه خودش رو پیدا می‌کنه 

دانشگاه و کار و سربازی هم به نتیجه رسیده باشه بعد خواستگاری برید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میذارم خودشون انتخاب کنن 

دیگه اگر عقل رس شده باشن که خب حتما بهترین انتخاب میکنن 

من دخالت نمیکنم

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

چرا خودشون آشنا نمیشن؟

واقعا دوره ی انتخاب کردن همسر برای پسر خونواده تموم نشده؟

خودشون آشنا بشن و با عشق ازدواج کنن بهتره، سنشون هم کم هست

به قول معروف اگر دوست دختر خودتو نگیری، دوست دختر دیگرون و میگیری

انشالله که بهترین همسر نسیبشون بشه

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
نه عزیزمنظورم اینه از کجا بفهمیم ی دختر خوبه

نمیدونم واقعا باید پرس و جو کنید رو پیشونیش نمیزنه که خب دختر خوب

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

چرا؟🤣

ما گفتیم دختر پولداره تک بچه است بهم میخورن برداشت دیشب اومده خونه ما جلو در خونه کفش زن رو جفت می‌کنه می‌زاره کنار از پلاستیک تو دستش دمپایی رو فرشی در میاره جفت می‌کنه مرارت جلو پاش😐🙄

من یک بار جرعت نکردم به داداشم بگم تو جلو جمع میگه مگه با تو نیستم هویییییییی😶🤪

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

ما گفتیم دختر پولداره تک بچه است بهم میخورن برداشت دیشب اومده خونه ما جلو در خونه کفش زن رو جفت می‌ک ...

من حاضرم داداشم ی زن خوب گیرش بیاد این چیزا مهم نیست بخدا 🥲😂

الان پس وقت ازدواجش نیست یکم از خودش شناخت پیدا کنه یکم تو جامعه معاشرت کنه بعد مگر اینکه اهل یک شهر ...

راستش سمت ما خیلی زود ازدواج میکنن

رسم این نیست ک پسر و دختر زیاد دوست بمونن

همه همکلاسی هاش ازدواج کردن داداش منم دستپاچه شده

من حاضرم داداشم ی زن خوب گیرش بیاد این چیزا مهم نیست بخدا 🥲😂

هعییی چی بگم اینم حس میکنم دعا گرفته زن این شده این بیچاره باشگاه می‌رفت کلی خرج خودش میکرد ۲ سال یک پیراهن میپوشه تا میای حرف بزنی میگه بزار قسط طلا شو بدم تا خودم 😂😐 واقعا اشکم در اومد واسش 

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است