2777
2789
عنوان

زمان مناسب برای اقدام به بارداری

66 بازدید | 6 پست

از تجربیات خوب و بدتون برای اقدام به بارداری بگین؟ چه چیزی مطمئنتون کرد الان وقت مناسبی برای مادرشدن هست؟من از روابطم با همسرم می ترسم، از توانایی جسمیم می ترسم و کلی فکر و خیال که همش باعث میشه احساس کنم هنوز زمان مناسب نرسیده!!!به شدت آرزوی مادرشدن دارم ولی بعد از ۵ سال از ازدواج، هنوز به اطمینان خاطر نرسیدم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز وقتش نرسیده صبر کن عجله‌ای نیست اینو منی بهت میگم که چهارده سال صبر کردم وقتش برسه چنان احساسات ...

تو این چهارده سالی که میگین حس مادرانه داشتین تو وجودتون؟چطور باهاش کنار اومدن اخه چهارده سال کم نیست!!

حتی اگر سر سوزنی با شوهرت مشکل داری بچه دار نشو ، تصور غلطی هست که همه باید بچه دار بشن هیچ وقت واسه ...

می دونم ولی حس مادرانه ای تو وجودم هست اجازه نمیده بدون حسرت زندگیمو کنم...

تو این چهارده سالی که میگین حس مادرانه داشتین تو وجودتون؟چطور باهاش کنار اومدن اخه چهارده سال کم نیس ...

به شدت الان نبوده، اون موقع تو عمق عمق وجودم اون احساس از خود گذشتگیه تمام و کمال رو حس نمی کردم 

می دونستم اگه بچه بیارم اونطور که باید صدمو نمی تونم بذارم نه خودم اینطور بودم نه شوهرم 

اما الان انگار بچه آب و زندگیه ما کویر انقدر نبودش حس میشه جفتمونم جوری براش آماده شدیم که تا حالا واسه هیچ چیز و هیچکس اینطور وقت نذاشتیم و ذوق نداشتیم 

به شدت الان نبوده، اون موقع تو عمق عمق وجودم اون احساس از خود گذشتگیه تمام و کمال رو حس نمی کردم می ...

ولی من احساس می کنم ۱۰۰ام رو می تونم بزارم، گاهی انقدر این حس تو وجودم زیاد میشه کلافه می شم، آرزوم اینکه ی مامانی کاری چیزی براش پیش بیاد دو ساعت بچه شو بزاره پیش من🥲