2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان‌دانشجو پزشکی میگم دندون پزشکیا دوران دانشجویی شون عشق و حاله درس شون خیلی از ما سبک تره 

ما بر هر امتحان همون استسر سر کنکور رو داریم آزمون علوم پایه رو هردو داریم ولی پره انترنی و صلاحیت بالینی و و و و 

هزار تا آزمون داریم‌مهاجرت هم USML و خلاصه پاره ای

دندون سبک تره کلا درساش ولی آینده شعلیش مستعد آرتروز گردنه

دارو هم درساش خیلی سخت تر از ماست و حجمش خیلی بیشتره مناسب برا مهاجرت 

هر ۳ عالی 

دندون 

پزشکی توصیه نمیکنم 

دارو هم سخت تره از پزشکی اما باز بهتره 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
به عنوان‌دانشجو پزشکی میگم دندون پزشکیا دوران دانشجویی شون عشق و حاله درس شون خیلی از ما سبک تره ما ...

درسته 

من کلا میخوام مهاجرت کنم و خارج از ایران تحصیل کنم انتخابم دندون چون سریع وارد. بازار کار میشم و زود بازده هست پزشکی از هر کسی پرسیدم گفتن زود بازده نیست بخاطر همین دوست دارم دندون بخونم شیفت نداره همونطور که خودت گفتی درس ها سختی کمتری داره

درسته من کلا میخوام مهاجرت کنم و خارج از ایران تحصیل کنم انتخابم دندون چون سریع وارد. بازار کار میشم ...

خب همون برو خارج بخون از اول بمون اونجا از اینجا بخوای بخونی بری سخته

خب همون برو خارج بخون از اول بمون اونجا از اینجا بخوای بخونی بری سخته

تصمیم همینه میخوام یک تصمیم درست بگیرم برای خودم دیگه نمیخوام هی از این شاخه به اون شاخه بپرم