اما یکی دیگه هر کاری برای خدا میکنه فقط براش از آسمون میباره
چرا اولی باید همیشه زجر بکشه
چرا خدا بین آدما فرق میذاره
اون چیزی که از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بعضی ها رو خدا فرشته نگهبان براشون استخدام کرده هر چی اراده کنن فرشته نگهبانشون محیا می کنه براشون ، بعضی ها رو هم ملکه عذاب براشون فرستاده که هر لحظه نقره داغشون کنه 😣
من واقعا اینونفهمیدم چرا چرا چرا …یکی میمرد ز درد بینوایی یکی میگفت خانم زردکمیخواهی قاعده و قانون خدارو نمیدونم ولی من یکی واقعا خسته ام دیگه نمیتونم ادامه بدم