2777
2789

بله 

مادر من🤣

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته خیلی سخته ولی نبودش نه

کم اوردم دیوونه شدم حتی به عنوان تاپیک شماهم‌رسیدم 

ولی فقط همون لحظه ی عصبانیت

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

نه، شده یه وقتایی خسته شم از اذیت هاشون ولی پشیمون شدن هیچ وقت، زندگی بدون بچه ها خیلی یکنواخت و‌ کسل کنندست.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       

مامانم و بابام صد بار تاحالا اینو به ما گفتن

سه تا بچه بدنیا اوردن فقط بدنیا اوردنشونو بلد بودن و نه به فکر رفاه و آسایش بچشونن نه هیچی الان بعد اینکه من ۱۸ سالم شده تازه فهمیدن چه اشتباهی کردن تازه میگن کاش بچه دار نمیشدیم با این وضعیتمون😂😂

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مامانم و بابام صد بار تاحالا اینو به ما گفتنسه تا بچه بدنیا اوردن فقط بدنیا اوردنشونو بلد بودن و نه ...

منم ولی با این تفاوت که شوهرم کلک میزد باردارم کنه تا پابندم کنه فک میکرد بچه هام زیاد شن من دیگه محبوری میمونم و با خیانتاش و بدیهاش میمونم. 

منم ولی با این تفاوت که شوهرم کلک میزد باردارم کنه تا پابندم کنه فک میکرد بچه هام زیاد شن من دیگه مح ...

مامان من میگه ناخواسته بوده نمیدونم یعنی چی

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همون دیگه،، بچه ناخواسته زنو پیر میکنه یکیو بگی ناخواسته بعدی چی. من اولیم با برنامه بود. دومی ناخواسته، سومی دیگه اصلا نمیخواستم.هرچند اذیت کناشون همون اولی و سومی ان، و انقد دلمم براشون کبابه و میسوزه که حد نداره،آخ همین الانم اولیه داره رو مخم راه میره،، باید همیشه جلوی همه آبروداری کنم هواشونو داشته باشم صبح تا شب کلفتیشونو کنم،، ولی خودم آدم نیستم دیگه یه احظه واسه خودم نیستم حتی ببینم چه غلطی کنم با این زندگی عنی

یعنی نمیخواستن یا نمیخواسته یهویی شده، از دستشون در رفته، مثلا پیشگیریشون درست حسابی نبود یا مثلا خانوم به حرف آقا اکتفاکرده که گفته من حواسم هست نمیخواد قرص بخوری، مثلا شوهر من اینجور خامم کرد گفت چثد قرص میخوری اذیت میشی، خودشم کاندوم استفاده نمیکرد و گفت طبیعی بریم حواسم هست نمیریزم تو، ولی بعدا فهمیدم که حواسش نبوده سر دومی  و سر سومی که اصلا با پیشاب باردار شدم، نه با اون اصلیه، پیشاب نگو اسپرم داره و بخاطرسانسور اطلاعات جنسی تو ایران امثال من خیلی چیزا رو نمیدونستن،

همون دیگه،، بچه ناخواسته زنو پیر میکنه یکیو بگی ناخواسته بعدی چی. من اولیم با برنامه بود. دومی ناخوا ...

درک میکنم سخته واقعا و مشحصه حس مسئولیت پذیری زیادی دارید شما هم مسئولیت بدید به بچه ها تا کمتر اذیت بشید واسه خودتون وقت بزارید