یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سه تا بچه بدنیا اوردن فقط بدنیا اوردنشونو بلد بودن و نه به فکر رفاه و آسایش بچشونن نه هیچی الان بعد اینکه من ۱۸ سالم شده تازه فهمیدن چه اشتباهی کردن تازه میگن کاش بچه دار نمیشدیم با این وضعیتمون😂😂
برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
همون دیگه،، بچه ناخواسته زنو پیر میکنه یکیو بگی ناخواسته بعدی چی. من اولیم با برنامه بود. دومی ناخواسته، سومی دیگه اصلا نمیخواستم.هرچند اذیت کناشون همون اولی و سومی ان، و انقد دلمم براشون کبابه و میسوزه که حد نداره،آخ همین الانم اولیه داره رو مخم راه میره،، باید همیشه جلوی همه آبروداری کنم هواشونو داشته باشم صبح تا شب کلفتیشونو کنم،، ولی خودم آدم نیستم دیگه یه احظه واسه خودم نیستم حتی ببینم چه غلطی کنم با این زندگی عنی
یعنی نمیخواستن یا نمیخواسته یهویی شده، از دستشون در رفته، مثلا پیشگیریشون درست حسابی نبود یا مثلا خانوم به حرف آقا اکتفاکرده که گفته من حواسم هست نمیخواد قرص بخوری، مثلا شوهر من اینجور خامم کرد گفت چثد قرص میخوری اذیت میشی، خودشم کاندوم استفاده نمیکرد و گفت طبیعی بریم حواسم هست نمیریزم تو، ولی بعدا فهمیدم که حواسش نبوده سر دومی و سر سومی که اصلا با پیشاب باردار شدم، نه با اون اصلیه، پیشاب نگو اسپرم داره و بخاطرسانسور اطلاعات جنسی تو ایران امثال من خیلی چیزا رو نمیدونستن،