2777
2789
البته همه خواهر بردارم همینجوری هستن ولی خب بنده خداها دستشون خالیه ولی هرچقدر کم هم که داشته باشن د ...

خواهر من وضعش خوبه فقط و فقط فخر میفروشه هزارتومنم بهت نمیده تازه کلیم پشتت میگه چه گداست و ...

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

من سال ۹۱ واسم تموم شد تو استان غریب؛ غریب افتاده بودم لنگ ۲۰۰هزارتومن واسه تصویه حساب با دانشگاه ب ...

سگ تنهای شرف داره ک تن ب ازدواجی بدی ک بی کس گیرت بیارن اینومنی دارم میگم ک برافرارازاوناتن ب ازدواج دادم ک شوهرم الان بگه گمشوبرو دستاشومیبوسم میرم گم میشم بی کس بدون اینه سگ شغالم میزنه توسرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من وضعش خوبه فقط و فقط فخر میفروشه هزارتومنم بهت نمیده تازه کلیم پشتت میگه چه گداست و ...

عزیزززم 

چقدر آدم ناراحت میشه بخدا ادم دلش میشکنه

واقعا بعضی ها وقتی یکم دارا میشن خودشونو گم میکنن

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
عزیزززم چقدر آدم ناراحت میشه بخدا ادم دلش میشکنهواقعا بعضی ها وقتی یکم دارا میشن خودشونو گم میکنن

اره مخصوصا عقده ای هایی ک قبلا نداشتن یه دفعه به یک جایی میرسن حالا برعکس ما داشتیم الان نداریم ... 

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

دل ندارهشمرشمررررررنه تنهاخودش بلکه اعضای خونوادم شمرن بگم چیکارانکردن شاخ درمیاری گوسفندنذری داشتن ...

وای جقد بد منم داداشم ادم نیست 

ولی پدرمادرم ک‌بدباشن خیلی سخته واقعا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
برادرتون مجرده؟ اگه متأهل باشه معمولا خانمش نمیذاره.

نه متاهله و بچه هم داره 

خانمش خیلی دختر خوبیه خدایی تاحالا ندیدم چیزی بگه یا رفتاری کنه که نشون دهنده ناراحتیش  باشه

اولین بار هم نیست که از داداشم پول میگیریم هم من هم بقیه خواهر برادرا 

ولی خب داداشم هم چیزی رو از زنش پنهون نمیکنه زنش در جریان همه چیز هست 

تازه ما که تشکر میکنیم خانمش چقدر تعارف میکنه که ای بابا حالا مگه چکار کرده اگه برادر خواهر به هم کمک نکن کی بکنه و از  این حرفا 

خدا مالشونو هزار برابر بکنه و سلامتی بهشون بده 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
اره مخصوصا عقده ای هایی ک قبلا نداشتن یه دفعه به یک جایی میرسن حالا برعکس ما داشتیم الان نداریم ...

دقیقا این آدما ندید بدیدن

عیب نداره

انشالله خدا به خودتون بده  بی منت عزیزم 

دقیقا این آدما ندید بدیدنعیب نداره انشالله خدا به خودتون بده بی منت عزیزم

مرسی قربونت برم انشاالله خدا به همه بده🤲❤️

فامیلا و اقوام مادریم

خانواده مادریم به جز خاله هام

همشون پشتمن

داییهام

بابام

مامانم

رفیق صمیمیم

همیشه بهترین کسایی بودن که تا اید پشتم هستن

پارسال که پام شکست دکتر گفت ۱۱۵ میلیون  داییم بدون هیچ حرفی حتا بیشتر از اون پول سریع کارت کشید بهشون داد گف فقط زود عمل بشه 

امسالم باز دایی کوچیکم ۱ میلیارد بهمون داد سرش وام خریدیم خونه بالامونو درست کردیم

نه کار بر جدیدم نه قدیم