2777
2789
عنوان

بلیط گرفتم شوهرم عصبی شد گفت چرا گرفتی برا جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2466 بازدید | 80 پست

بلیط چی؟چرا از وسط تعریف میکنی؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

اسی تاپیک میزنی ملتو تو امپاس میذاری 

خودت میری😐😐😐😐

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلیط چی؟چرا از وسط تعریف میکنی؟

نیس که بخواد تعریف کنه 😑😑

اسی پر🏃🏼🏃🏼🏃🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

نیس که بخواد تعریف کنه 😑😑اسی پر🏃🏼🏃🏼🏃🏼

وا!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

من یه فیلم دیدم شبیه داستان اینا بود ، روز اول عقد زن و شوهر تو عقد نامه نوشته بودن روزی خواستن جدا بشن باید یه سفر دو تایی با هم برن مثلا مشهد، بعد برگشتن جدا بشن. حتما اینا هم همینطور بوده 

تو خودتم معلوم نیست با خودت چند چندی. ده ساله داری عذاب می‌کشی بعد منتظری اون اکی بده تا بری؟! خب اگ ...

اخه مدن دلم بهرفتن چون بهش امید ندارم ولی نمیدونم اگه بکه نرم چی منم صد درصد که شرطو شروط میذارم اما چشم اب نمیخوره خودش درست کنه والا این گفتتنش خوب نی اینجا بگم اما مجبورم دیشب برا رابطه رفتم سمتش اونم مه برا میل جنسیا بخاطر زندگیم بعدش برگشته گفته بذار بخوابم الان میگه شب لباس فلان پوشیدی در صورتی که هم با ارایش خوابیدم بخاطرش هم بادی س  کسی خوشکل فقط با دامن بودم میگه من لختی دوس ندارم گفتم یعنی چی بخاطر اینکه با دامن بودم من روندی میگفتی برو فلان بپوش یا اصلا چه کاری زنا مردم با پیزامه میخوابن من یه دامن پلیسه کوتاه مشکی داشتم اون پوشیدم  میگفانقدر حساس بعد گفتم یعنی چی هکیشه دوس داری بدترین خودت نشون بدی مگه چیشده بود که من روندی گرفتی خو

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏