2777
2789

الکی میپیچوند میگفت خودم میگرم بلیط گفتم تا تو بگیریی تموم میشه دیروز چک کردم 17تا بود امروز کلا یکی مونده بود دیشب بهش میگم کی بگیرم بلیط یک مدت مدام میپرسم هی میپیچونه  دیشب بهش گفتم جمعه خوبه بگیرم گفت اره همون جمعه بگیر امرو پول بلیط ازش میخواستم  نمیداد بعدبه بابام گفتم رفت حضوری برام گرفت گفتم جمعه گرفتم عصبی شد گفت چرا گرفتی جمعه بهش میگفتم پنج شنبه بگیرم میگفت نه زوده خودم میگرم منن گفتم تا تو بگیری شده یک ماه خلاصه اخرش به بابام گفتم شنبه بگیر 

بعد گفتم بهش تو اگه من بخپای ده میلیونم پول بلیطم باشه نمیذاری برم یعنی چی هنوز تکلیفت با خودت مشخص نشده ده ساله تصمیم نگرفتی جدا ی

شیم یا نه یه ساله رسما عین مهمون تو خونشم 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه جدایی بلیت میگیرن؟؟

فک کنم تازه مد شده😂

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏