2777
2789

دیروزه رفته بودیم اونجا منم با یکی از جاری هامو فامیلیم ولی باهم حرف نمی‌زنیم ۵ ساله راجب اونا میخواست از دهنم حرف بکشه بعد بگه فلانی پشتت اینو میگه ... بعد دید نمیتونه از حرف بگیره جوری رفتار کردم که هیچی نمیدونم شروع کرد غیبت اونا رو کردن .... منم فقد تایید میکردم 😂😂این جاریم که میگم ۵ ساله باهاش حرف نمیزنم تقریبا شوهرم اینا ۸ تا بچه ان دو خواهر ۶ برادر هیچ کدوم از جاریام و خواهر شوهرام باهاش حرف نمیزنن😂😂عفریته ای فامیله 

تعریف از خود نباشه ولی به خودم افتخار میکنم حسودی جاری هامو نمیکنم پیشم حرفی زده بشه ۱۰ ۲۰ هم نمیزارم روش برم جار بزنم خدا شاهد یه حرفایی ازشون میدونم به حرفایی شنیدم ، بگم دعوا میشه ...خیلیییییی شنیدم پشتم حرف زدن بد گفتن باز چیزی نگفتم و سپردم بخدا و الان اون جاریم که ۵ ساله باهاش حرف نمیزنم نزاشت برام عروسی بگیرن دعوا راه انداخت الان داره تاوان پس میده  میگن چوب خدا صدا نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.