2777
2789

ماشینش سانتافه..پوست سفید مثل خارجیا..قد ۱۶۰سانت..خوشتیپ و امروزی..پرحرف نیس..آرومه..

شخصیت قوی  و مستقل. ..بچه هاش مودب و حرفشو گوش میدن..همسرش دوسش داره..خونه و ویلا داره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو زندگیم به احدی حسادت نکردم 

حسرت هیچی نخوردم 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

حسادت نمی‌کردم

چون این ظاهر زندگی‌شه

همین فرد،خدانکنه،فردا پس فردا ممکنه سرطان بگیره، ورشکست بشه، ضعف شخصیت پیدا کنه، و هزار و یک مشکل دیگر در زندگی که از ظاهر مشخص نیست

کلا حسادت نمی‌کنم

معلومه😂

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

نه اتفاقا خوشحالم میشدم 

چون بروزه قدیمی نیستش 

جاری من با اینکه بالای ۳۰ سالشه ولی خیلی پایس باهاش حال میکنم هیچوقت بهش حسودی نکردم 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹