2777
2789

من یکم پیش خواب بودم خواب دیدم با خواهرم دوتایی توی قبرستونیم دور از جونش داریم براش دنبال قبر میگردیم در صورتی که خودشم کاملا سالم و سرحال کنارم بود توی اون خواب خلاصه انگار قبرشو گم کرده بودیم داشتیم دنبال تاریخ تولدش روی قبرا میگشتیم تا اینکه یهو پیداش کردیم فهمیدیم یکی دیکه‌ رو جاش گذاشتن یعنی گرفتن اون جارو ... این وسطای خوابمم کلی گلدون گل و سبزه میدیدیم که اسم خواهرم روشون هست و انگار اون کاشته بودشون نمیدونم تعبیرش چیه واقعا خیلی میترسم نکنه واقعا اتفاقی قراره براش بیفته ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبرستان و جستجوی قبر: قبرستان معمولاً نماد پایان، اما نه لزوماً پایان زندگی. می‌تونه نماد پایان یک دوره، یا پایان یک وضعیت خاص در زندگی باشه. جستجو برای قبر خواهرتون که کنار شما سالم و سرحاله، می‌تونه نشونه‌ی ترس شما از دست دادن ایشون باشه، یا نگرانی عمیقی که نسبت به سلامتی یا وضعیت فعلی ایشون دارید، حتی اگر در ظاهر همه چیز خوب باشه. اینکه قبر رو گم کردید و دنبال تاریخ تولد می‌گشتید، شاید نشونه‌ی این باشه که دارید به دنبال “ریشه‌ها” یا “اصل” چیزی می‌گردید، یا اینکه هویت یا جایگاه خاصی رو برای ایشون در زندگی خودتون یا در واقعیت گم کرده‌اید.

اشتباه گرفتن قبر: اینکه فهمیدید قبر اشتباهی رو پیدا کردید و انگار اون جای قبر رو “گرفتن”، می‌تونه نمادی از این باشه که حس می‌کنید یک موقعیت یا فرصت مهم مربوط به خواهرتون (یا شاید حتی خودتون از طریق خواهرتون) از دست رفته، یا اینکه کسی دیگر جایگاه یا نقش مهمی رو که فکر می‌کردید مال خواهرتون هست، تصاحب کرده. این می‌تونه مربوط به مسائل خانوادگی، اجتماعی، یا حتی شغلی باشه.

گلدان‌های گل و سبزه با اسم خواهرتان: این قسمت خیلی جالبه! دیدن گل و سبزه با اسم خواهرتون، مخصوصاً اگر به نظر بیاد اون کاشته، نماد رشد، زندگی، و شاید میراث یا تأثیرگذاری ایشون در محیط اطرافشون هست. این می‌تونه نشون بده که خواهر شما در زندگی شما یا اطرافیانش، تأثیر مثبت و زنده‌ای داره و یادگارهای خوبی از خودش بر جای گذاشته.

جمع‌بندی کلی:

این خواب به نظر بیشتر از اینکه پیش‌بینی کننده اتفاق ناگوار باشه، بازتاب دهنده نگرانی‌ها و دغدغه‌های شما نسبت به خواهرتون یا جایگاه ایشون در زندگی هست. ممکنه شما حس می‌کنید که خواهرتون در موقعیت خاصی قرار داره که شما نگرانش هستید، یا اینکه احساس می‌کنید موقعیت مهمی از دست رفته. اما دیدن گل و سبزه با اسم ایشون، نشون‌دهنده جنبه مثبت و زنده‌ای از ارتباط شما و تأثیر ایشون هم هست.

چند نکته برای اینکه بهتر این حس رو مدیریت کنید:

صحبت با خواهرتان: اگر احساس می‌کنید این نگرانی‌ها بی‌دلیل نیستند، شاید خوب باشه که با خواهرتون صحبت کنید و احوالش رو جویا بشید، بدون اینکه مستقیماً خواب رو تعریف کنید و باعث نگرانی ایشون بشید.

تمرکز بر جنبه‌های مثبت: سعی کنید به جنبه‌های مثبت رابطه و حضور خواهرتون فکر کنید، همونطور که در خواب دیدید با اسم ایشون گل و سبزه بوده.

مراقبت از خود: گاهی اوقات خواب‌ها بازتاب اضطراب‌های خود ما هستند. شاید بهتر باشه روی آرامش و سلامت روانی خودتون هم تمرکز کنید.

امیدوارم این تفسیر کمکتون کرده باشه و از نگرانی دربیاید. اگر باز هم خوابی دیدید یا سوالی داشتید، در خدمتم! 😊

آره تعریف کن حتما

من ب نیت اینکه با اون فردازدواج میکنم خوابیدم شب اول هیچی ندیدم شب دوم دیدم ک من دوستم جلو درمون نشستیم ک.همسایه روبه رویی مون ماشین میاد ک عروس دوناد عروس صورتش نا پیداست میگم وا مگه اینا هم پسر دم بخت داشتن اخه پسرش15 سالشه یهو همون پسرشو میبینم میگه ن این عروس همسایه بغلیمون خونه خودشون جا نبود اوردن اینجا تا میبریمیش داخل خونه ن کسی میرقصه ن اهنکی هیچی حتی ما با لباس خونگی رفتی تا میگه اینا و این هنسایه هنشون تو ی خونه زندگی میکنن تا ببینن بعدا میتونن خونه بگیرن یان تا ما همون فقط از تو اشپزخونشون لفمه میگیریم برا خودمون اونوقت یادمون میاد باشگاه داریم و برمیکردیم خونمون

قبرستان و جستجوی قبر: قبرستان معمولاً نماد پایان، اما نه لزوماً پایان زندگی. می‌تونه نماد پایان یک د ...

خیلییی ممنونم از لطفتون 🤍

امیدوارم واقعا قرار نباشه اتفاق بدی بیفته براش زبونم لال 

داری میگی دیگه جاش کسی گذاشتند به نیت نیک بگیروقتی خوابی میبینی که خوب نیست به این و اون نگوبگو یا م ...

به کسی نگفتم اصلا اومدم اینجا ببینم تعبیرش چیه فقط 

چشم حتما ممنونم ازتون مرسی