2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی می ترسم🤣

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

منم خیلی میترسم 

موقع کشیدن چشماتو ببند نبین که دکتر چی تو دستشه یا داره چی میکنه به هر چیزی فکر کن الا دندونت 

من یک ماهه دندون عقل نهفته کشیدم انقدر تو کار دکتر دخالت کردم هم خودمو دیوانه کردم هم دکترو

کشیدن اتفاقا راحت‌ترین کار هست توی دندون دو تا آمپول میزنه امپولش که درد نداره دیگه بعدشم هیچی نمی‌فهمی 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

نمیتونم هی امروز و فردا میکنم اذیت میشم خیلی میترسم

دندون کشیدن اصلا ترس نداره منم چند روزه کشیدم 

مشکل یکی دو روز بعدش هست که هی خون میاد جاش و یکم ورم داره و نمیتونی تا چند روز با اون قسمت غذا بخوری وگرنه خود کشیدن اصلا درد ندارع

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»